Rosin uden kerner - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Rosin uden kerner
Vitis spp.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.1 %
Fedt, total
4.2 %
Kulhydrat, total
91.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1412
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
1.6
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
78
g
kulhydrat, tilgængelig
74.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
15.2
g
Vitaminer
A-vitamin
2.33
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
28
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.617
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.11
mg
Pantothensyre
0.14
mg
Biotin
0
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.3
mg
L-ascorbinsyre
3.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
9
mg
Kalium, K
785
mg
Calcium, Ca
45.1
mg
Magnesium, Mg
35
mg
Phosphor, P
107
mg
Jern, Fe
2.4
mg
Kobber, Cu
0.32
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Jod, I
2
μg
Mangan, Mn
0.31
mg
Chrom, Cr
8.8
μg
Selen, Se
0.4
μg
Nikkel, Ni
17.8
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
64.3
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.007
g
C15:0
0
g
C16:0
0.32
g
C17:0
0
g
C18:0
0.073
g
C20:0
0.007
g
C22:0
0.015
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.284
g
C18:1, n-9
0.087
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.204
g
C18:3, n-3
0.058
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.422
g
Sum monoumættede
0.371
g
Sum polyumættede
0.262
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.058
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.204
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
67
mg
Leucin
110
mg
Lysin
100
mg
Methionin
18
mg
Cystin
8
mg
Phenylalanin
67
mg
Tyrosin
15
mg
Threonin
78
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
100
mg
Arginin
440
mg
Histidin
67
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
120
mg
Glutaminsyre
160
mg
Glycin
90
mg
Prolin
230
mg
Serin
73
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0227