Asparges, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Asparges, konserves
Asparagus officinalis L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
33.9 %
Fedt, total
4.7 %
Kulhydrat, total
61.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
67
kJ
Protein, total
1.6
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
2.9
g
kulhydrat, tilgængelig
1.4
g
kostfibre
1.5
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
94.4
g
Vitaminer
A-vitamin
41.1
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
493
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
0.517
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.217
mg
B6-vitamin
0.11
mg
Pantothensyre
0.07
mg
Biotin
0.2
μg
Folat
48
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
18.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
288
mg
Kalium, K
111
mg
Calcium, Ca
15.5
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
27
mg
Jern, Fe
0.35
mg
Kobber, Cu
0.055
mg
Zink, Zn
0.44
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.14
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
4.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0.67
g
Glucose
0.32
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.18
g
Sukkerarter, ialt
1.17
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.022
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.05
g
C18:3, n-3
0.004
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.023
g
Sum monoumættede
0.003
g
Sum polyumættede
0.054
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.004
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.05
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
46
mg
Leucin
74
mg
Lysin
67
mg
Methionin
18
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
44
mg
Tyrosin
36
mg
Threonin
41
mg
Tryptofan
13
mg
Valin
74
mg
Arginin
61
mg
Histidin
28
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
150
mg
Glutaminsyre
340
mg
Glycin
54
mg
Prolin
100
mg
Serin
77
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0009