Gedde, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Ferskvandsfisk
Gedde, rå
Esox lucius
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
87.6 %
Fedt, total
12.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 45%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
367
kJ
Protein, total
19
g
total-N
3
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
77.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.7
aTE
alfa-tokoferol
0.7
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.08
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
6.5
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
5
mg
B6-vitamin
0.15
mg
B12-vitamin
24
μg
C-vitamin
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
53
mg
Kalium, K
368
mg
Calcium, Ca
50
mg
Magnesium, Mg
29
mg
Phosphor, P
240
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.015
mg
Zink, Zn
0.96
mg
Jod, I
8
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
5.13
μg
Selen, Se
5.42
μg
Nikkel, Ni
9.44
μg
Kulhydrater
Lactose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.011
g
C16:0
0.306
g
C18:0
0.087
g
C18:2, n-6
0.033
g
C18:3, n-3
0.011
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.414
g
Sum monoumættede
0.229
g
Sum polyumættede
0.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.011
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.033
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
39
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0055