Gedde, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Gedde, rå

Esox lucius
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total87.6 %
   Fedt, total12.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 45%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi367kJ
Protein, total19g
   total-N3g
Fedt, total1.2g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand77.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.9μg
E-vitamin0.7aTE
   alfa-tokoferol0.7mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.08mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin6.5NE
   niacin1.5mg
   tryptofans bidrag5mg
B6-vitamin0.15mg
B12-vitamin24μg
C-vitamin3mg

Mineraler
Natrium, Na53mg
Kalium, K368mg
Calcium, Ca50mg
Magnesium, Mg29mg
Phosphor, P240mg
Jern, Fe0.3mg
Kobber, Cu0.015mg
Zink, Zn0.96mg
Jod, I8μg
Mangan, Mn0.04mg
Chrom, Cr5.13μg
Selen, Se5.42μg
Nikkel, Ni9.44μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.011g
C16:00.306g
C18:00.087g
C18:2, n-60.033g
C18:3, n-30.011g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.414g
Sum monoumættede0.229g
Sum polyumættede0.48g
Sum n-3 fedtsyrer0.011g
Sum n-6 fedtsyrer0.033g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol39mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0055