Abrikos, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Stenfrugt
Abrikos, tørret
Prunus armeniaca L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4 %
Fedt, total
5.2 %
Kulhydrat, total
90.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1159
kJ
Protein, total
2.9
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
1.7
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
66.5
g
kulhydrat, tilgængelig
57.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
9.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.8
g
Vand
26.2
g
Vitaminer
A-vitamin
199
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
2390
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
4
aTE
alfa-tokoferol
4
mg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
3.03
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
0.233
mg
B6-vitamin
0.17
mg
Pantothensyre
0.7
mg
Biotin
1
μg
Folat
14
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
1
mg
L-ascorbinsyre
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
21
mg
Kalium, K
1026
mg
Calcium, Ca
67.5
mg
Magnesium, Mg
41
mg
Phosphor, P
65.7
mg
Jern, Fe
6
mg
Kobber, Cu
0.27
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
3.4
μg
Mangan, Mn
0.235
mg
Chrom, Cr
80
μg
Selen, Se
2.2
μg
Nikkel, Ni
120
μg
Kulhydrater
Fructose
4.5
g
Glucose
8.1
g
Saccharose
29.3
g
Sukkerarter, ialt
41.9
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.14
g
C17:0
0
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.61
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.61
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.14
g
Sum monoumættede
0.61
g
Sum polyumættede
0.61
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.61
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
79
mg
Leucin
140
mg
Lysin
120
mg
Methionin
19
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
79
mg
Tyrosin
36
mg
Threonin
65
mg
Tryptofan
14
mg
Valin
120
mg
Arginin
60
mg
Histidin
44
mg
Alanin
100
mg
Asparaginsyre
580
mg
Glutaminsyre
120
mg
Glycin
70
mg
Prolin
770
mg
Serin
93
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0001