Frugtpålæg, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Frugtpålæg, uspec.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.3 %
Fedt, total
15.3 %
Kulhydrat, total
81.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1311
kJ
Protein, total
2.7
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
5.6
g
mættede fedtsyrer
1.8
g
monoumætt. fedtsyrer
2
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
66.4
g
kulhydrat, tilgængelig
58.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
23.7
g
Vitaminer
A-vitamin
4.74
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
56.9
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.02
aTE
alfa-tokoferol
1.02
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.064
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.098
mg
Niacin
1.42
NE
niacin
0.858
mg
tryptofans bidrag
0.562
mg
B6-vitamin
0.118
mg
Pantothensyre
0.525
mg
Biotin
0.631
μg
Folat
12.4
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
1.72
mg
L-ascorbinsyre
0.758
mg
Mineraler
Natrium, Na
56.8
mg
Kalium, K
844
mg
Calcium, Ca
138
mg
Magnesium, Mg
75.4
mg
Phosphor, P
70.4
mg
Jern, Fe
1.71
mg
Kobber, Cu
0.235
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
1.27
μg
Mangan, Mn
0.45
mg
Chrom, Cr
25.7
μg
Selen, Se
0.641
μg
Nikkel, Ni
92.6
μg
Kulhydrater
Fructose
5.51
g
Glucose
5.47
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
9.51
g
Sukkerarter, ialt
53.9
g
Stivelse
0.189
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.004
g
C8:0
0.06
g
C10:0
0.067
g
C12:0
0.848
g
C14:0
0.3
g
C16:0
0.37
g
C18:0
0.12
g
C16:1, n-7
0.016
g
C18:1, n-9
1.94
g
C20:1, n-11
0.03
g
C22:1, n-9
0.003
g
C18:2, n-6
0.943
g
C18:3, n-3
0.333
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.78
g
Sum monoumættede
1.99
g
Sum polyumættede
1.28
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.333
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.943
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
78
mg
Leucin
120
mg
Lysin
100
mg
Methionin
25
mg
Cystin
48
mg
Phenylalanin
70
mg
Tyrosin
96
mg
Threonin
78
mg
Tryptofan
34
mg
Valin
110
mg
Arginin
70
mg
Histidin
39
mg
Alanin
160
mg
Asparaginsyre
520
mg
Glutaminsyre
260
mg
Glycin
100
mg
Prolin
170
mg
Serin
120
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0831