Frugtpålæg, figen - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Frugtpålæg, figen
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3 %
Fedt, total
12.2 %
Kulhydrat, total
84.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1335
kJ
Protein, total
2.5
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
4.5
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
1.5
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
70.2
g
kulhydrat, tilgængelig
62.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
21.2
g
Vitaminer
A-vitamin
3.9
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
46.8
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.807
aTE
alfa-tokoferol
0.807
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.054
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.096
mg
Niacin
1.6
NE
niacin
0.947
mg
tryptofans bidrag
0.651
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Pantothensyre
0.592
mg
Biotin
0.46
μg
Folat
14.7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2.06
mg
L-ascorbinsyre
0.552
mg
Mineraler
Natrium, Na
43
mg
Kalium, K
787
mg
Calcium, Ca
114
mg
Magnesium, Mg
69.4
mg
Phosphor, P
66.3
mg
Jern, Fe
1.51
mg
Kobber, Cu
0.241
mg
Zink, Zn
2.97
mg
Jod, I
1.41
μg
Mangan, Mn
0.436
mg
Chrom, Cr
40.2
μg
Selen, Se
1
μg
Nikkel, Ni
76.4
μg
Kulhydrater
Fructose
8.62
g
Glucose
8.57
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
14.9
g
Sukkerarter, ialt
56.4
g
Stivelse
0.138
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.003
g
C8:0
0.05
g
C10:0
0.056
g
C12:0
0.705
g
C14:0
0.249
g
C16:0
0.29
g
C18:0
0.094
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
1.49
g
C20:1, n-11
0.023
g
C22:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.714
g
C18:3, n-3
0.255
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.46
g
Sum monoumættede
1.53
g
Sum polyumættede
0.971
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.255
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.714
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
69
mg
Leucin
110
mg
Lysin
89
mg
Methionin
25
mg
Cystin
44
mg
Phenylalanin
65
mg
Tyrosin
81
mg
Threonin
73
mg
Tryptofan
39
mg
Valin
93
mg
Arginin
69
mg
Histidin
36
mg
Alanin
140
mg
Asparaginsyre
400
mg
Glutaminsyre
250
mg
Glycin
97
mg
Prolin
160
mg
Serin
110
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0685