Tomatpure - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Tomatpure
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.9 %
Fedt, total
7.7 %
Kulhydrat, total
75.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
409
kJ
Protein, total
4.4
g
total-N
0.7
g
Fedt, total
0.9
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
19.6
g
kulhydrat, tilgængelig
16
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.6
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
72.3
g
Vitaminer
A-vitamin
61.2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
734
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.3
aTE
alfa-tokoferol
2.3
mg
B1-vitamin, thiamin
0.1
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1.8
NE
niacin
1.3
mg
tryptofans bidrag
0.5
mg
B6-vitamin
0.18
mg
Pantothensyre
0.25
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
72
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
9
mg
Mineraler
Natrium, Na
433
mg
Kalium, K
798
mg
Calcium, Ca
19.9
mg
Magnesium, Mg
30
mg
Phosphor, P
41.9
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.15
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
2.2
μg
Mangan, Mn
0.16
mg
Chrom, Cr
5
μg
Selen, Se
0.4
μg
Nikkel, Ni
30
μg
Kulhydrater
C16:0
0.141
g
C18:0
0.024
g
C16:1, n-7
0.008
g
C18:1, n-9
0.101
g
C18:2, n-6
0.405
g
C18:3, n-3
0.041
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.165
g
Sum monoumættede
0.109
g
Sum polyumættede
0.446
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.041
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.405
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
110
mg
Leucin
140
mg
Lysin
130
mg
Methionin
32
mg
Cystin
8
mg
Phenylalanin
120
mg
Tyrosin
61
mg
Threonin
110
mg
Tryptofan
30
mg
Valin
110
mg
Arginin
92
mg
Histidin
66
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
570
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
77
mg
Prolin
84
mg
Serin
130
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0310