Cacao, instant, uden mælk, pulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Drikkevarer
»
Kaffe, te, kakao og chokolade
Cacao, instant, uden mælk, pulver
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.2 %
Fedt, total
8.4 %
Kulhydrat, total
86.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1663
kJ
Protein, total
5.3
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
3.8
g
mættede fedtsyrer
2.2
g
monoumætt. fedtsyrer
1.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
87.4
g
kulhydrat, tilgængelig
81.5
g
tilsat sukker
70.3
g
kostfibre
5.9
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
1.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
1.83
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
1.33
mg
B6-vitamin
0.02
mg
Pantothensyre
0.041
mg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
217
mg
Kalium, K
842
mg
Calcium, Ca
33
mg
Magnesium, Mg
133
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
7
mg
Kobber, Cu
0.84
mg
Zink, Zn
2.3
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.77
mg
Chrom, Cr
78
μg
Selen, Se
1.5
μg
Nikkel, Ni
200
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Saccharose
70.3
g
Sukkerarter, ialt
70.3
g
Stivelse
3.3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.019
g
C15:0
0
g
C16:0
0.967
g
C17:0
0
g
C18:0
1.22
g
C20:0
0.032
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.26
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.114
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.24
g
Sum monoumættede
1.26
g
Sum polyumættede
0.114
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.114
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
290
mg
Lysin
190
mg
Methionin
80
mg
Cystin
98
mg
Phenylalanin
210
mg
Tyrosin
140
mg
Threonin
190
mg
Tryptofan
80
mg
Valin
280
mg
Arginin
340
mg
Histidin
80
mg
Alanin
220
mg
Asparaginsyre
480
mg
Glutaminsyre
820
mg
Glycin
210
mg
Prolin
280
mg
Serin
280
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0036