Hvidvin, medium - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Drikkevarer » Vine

Hvidvin, medium

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.5 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total12 %
   Alkohol87.5 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi330kJ
Protein, total0.1g
   total-N0g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total2.4g
   kulhydrat, tilgængelig2.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol9.9g
Aske0.2g
Vand87.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.01mg
Niacin0.08NE
   niacin0.08mg
   tryptofans bidrag0mg
B6-vitamin0.014mg
Pantothensyre0.03mg
Folat0.2μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na21mg
Kalium, K88mg
Calcium, Ca14mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P8mg
Jern, Fe1.21mg
Kobber, Cu0.043mg
Zink, Zn0.059mg
Jod, I35μg
Mangan, Mn0.022mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se0.041μg
Nikkel, Ni4.2μg

Kulhydrater
Fructose1.2g
Glucose1.2g
Sukkerarter, ialt2.4g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0091