Jordskok, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Jordskok, rå

Helianthus tuberosus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12 %
   Fedt, total7.6 %
   Kulhydrat, total80.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 31%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi274kJ
Protein, total2.1g
   total-N0.3g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total14.1g
   kulhydrat, tilgængelig11.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.6g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand82.1g

Vitaminer
A-vitamin0.75RE
   Retinol0μg
   ß-caroten9μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.15aTE
   alfa-tokoferol0.15mg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.055mg
Niacin1.53NE
   niacin1.3mg
   tryptofans bidrag0.233mg
B6-vitamin0.09mg
Pantothensyre0.38mg
Biotin0.47μg
Folat36μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin6mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K561mg
Calcium, Ca28mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P72.3mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.1mg
Jod, I0.1μg
Chrom, Cr6.4μg
Selen, Se0.03μg
Nikkel, Ni15μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt15.9g

Fedtsyrer
C16:00.138g
C18:00.007g
C18:1, n-90.012g
C18:2, n-60.256g
C18:3, n-30.067g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.145g
Sum monoumættede0.012g
Sum polyumættede0.323g
Sum n-3 fedtsyrer0.067g
Sum n-6 fedtsyrer0.256g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan14mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0101