Kokosnød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Fedtrig frugt og frø
Kokosnød, rå
Cocos nucifera L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.4 %
Fedt, total
80.9 %
Kulhydrat, total
14.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 48%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1553
kJ
Protein, total
4.4
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
36.5
g
mættede fedtsyrer
32
g
monoumætt. fedtsyrer
2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
14.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
14
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
41.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
B1-vitamin, thiamin
0.025
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.01
mg
Niacin
2.43
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.2
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
24
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2
mg
Mineraler
Natrium, Na
21
mg
Kalium, K
331
mg
Calcium, Ca
10.8
mg
Magnesium, Mg
43
mg
Phosphor, P
117
mg
Jern, Fe
1.8
mg
Kobber, Cu
0.32
mg
Zink, Zn
0.5
mg
Jod, I
0.3
μg
Mangan, Mn
0.038
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
129
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
3.7
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.617
g
C8:0
4.22
g
C10:0
2.57
g
C12:0
15.9
g
C14:0
5.56
g
C16:0
2.37
g
C18:0
0.72
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.96
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.72
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
32
g
Sum monoumættede
1.96
g
Sum polyumættede
0.72
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.72
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
350
mg
Lysin
180
mg
Methionin
91
mg
Cystin
83
mg
Phenylalanin
230
mg
Tyrosin
140
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
280
mg
Arginin
680
mg
Histidin
110
mg
Alanin
230
mg
Asparaginsyre
460
mg
Glutaminsyre
970
mg
Glycin
230
mg
Prolin
190
mg
Serin
250
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0196