Grønkål, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Grønkål, konserves

Brassica oleracea L. convar. acephala
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total22.4 %
   Fedt, total20.5 %
   Kulhydrat, total57.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi135kJ
Protein, total2.2g
   total-N0.4g
Fedt, total0.9g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total5.6g
   kulhydrat, tilgængelig2.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.4g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand90.4g

Vitaminer
A-vitamin370RE
   Retinol0μg
   ß-caroten4440μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.8aTE
   alfa-tokoferol2.8mg
B1-vitamin, thiamin0.02mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.983NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag0.583mg
B12-vitamin0μg

Mineraler
Calcium, Ca110mg
Jern, Fe2.8mg
Jod, I1.3μg

Kulhydrater
C16:00.116g
C16:1, n-70.026g
C18:2, n-60.154g
C18:3, n-30.424g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.116g
Sum monoumættede0.026g
Sum polyumættede0.578g
Sum n-3 fedtsyrer0.424g
Sum n-6 fedtsyrer0.154g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin99mg
Leucin170mg
Lysin110mg
Methionin34mg
Cystin7mg
Phenylalanin110mg
Tyrosin74mg
Threonin95mg
Tryptofan35mg
Valin130mg
Arginin110mg
Histidin46mg
Alanin92mg
Asparaginsyre200mg
Glutaminsyre260mg
Glycin110mg
Prolin130mg
Serin100mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0513