Pølse, cervelatpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Pølse, cervelatpølse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total16.4 %
   Fedt, total77.3 %
   Kulhydrat, total6.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1134kJ
Protein, total11.2g
   total-N1.8g
Fedt, total23.6g
   mættede fedtsyrer8.4g
   monoumætt. fedtsyrer10.9g
   polyumætt. fedtsyrer2.4g
Kulhydrat, total4.3g
   kulhydrat, tilgængelig4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.3g
Alkohol0g
Aske3.5g
Vand56g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.746μg
   D3 cholecalciferol0.186μg
   25-hydroxycholecalciferol0.112μg
K-vitamin0μg
Niacin1.67NE
   tryptofans bidrag1.67mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1152mg
Kalium, K174mg
Calcium, Ca14.6mg
Phosphor, P228mg
Jern, Fe0.76mg
Kobber, Cu0.083mg
Zink, Zn1.1mg
Nikkel, Ni3.5μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C16:05.54g
C18:02.83g
C16:1, n-70.652g
C18:1, n-910.2g
C18:2, n-62.18g
C18:3, n-30.195g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.37g
Sum monoumættede10.9g
Sum polyumættede2.38g
Sum n-3 fedtsyrer0.195g
Sum n-6 fedtsyrer2.18g
Transfedtsyrer, total0.044g

Cholesterol
Cholesterol54mg

Aminosyrer
Isoleucin520mg
Leucin840mg
Lysin840mg
Methionin210mg
Cystin71mg
Phenylalanin430mg
Tyrosin340mg
Threonin430mg
Tryptofan100mg
Valin590mg
Arginin610mg
Histidin300mg
Alanin630mg
Asparaginsyre950mg
Glutaminsyre1600mg
Glycin750mg
Prolin700mg
Serin450mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0552