Pølse, cervelatpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Pølse, cervelatpølse
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.4 %
Fedt, total
77.3 %
Kulhydrat, total
6.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1134
kJ
Protein, total
11.2
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
23.6
g
mættede fedtsyrer
8.4
g
monoumætt. fedtsyrer
10.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2.4
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
3.5
g
Vand
56
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.746
μg
D3 cholecalciferol
0.186
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.112
μg
K-vitamin
0
μg
Niacin
1.67
NE
tryptofans bidrag
1.67
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1152
mg
Kalium, K
174
mg
Calcium, Ca
14.6
mg
Phosphor, P
228
mg
Jern, Fe
0.76
mg
Kobber, Cu
0.083
mg
Zink, Zn
1.1
mg
Nikkel, Ni
3.5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C16:0
5.54
g
C18:0
2.83
g
C16:1, n-7
0.652
g
C18:1, n-9
10.2
g
C18:2, n-6
2.18
g
C18:3, n-3
0.195
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.37
g
Sum monoumættede
10.9
g
Sum polyumættede
2.38
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.195
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.18
g
Transfedtsyrer, total
0.044
g
Cholesterol
Cholesterol
54
mg
Aminosyrer
Isoleucin
520
mg
Leucin
840
mg
Lysin
840
mg
Methionin
210
mg
Cystin
71
mg
Phenylalanin
430
mg
Tyrosin
340
mg
Threonin
430
mg
Tryptofan
100
mg
Valin
590
mg
Arginin
610
mg
Histidin
300
mg
Alanin
630
mg
Asparaginsyre
950
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
750
mg
Prolin
700
mg
Serin
450
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0552