Bækforel, filet, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Bækforel, filet, røget

Salmo alpinus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total56.2 %
   Fedt, total43.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi884kJ
Protein, total29.6g
   total-N4.7g
Fedt, total10.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske7.4g
Vand54.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   ß-caroten0μg
D-vitamin9μg
K-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na2340mg
Kalium, K460mg
Calcium, Ca25mg
Magnesium, Mg30mg
Phosphor, P300mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol48mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0885