25-hydroxycholecalciferol pr. 100 g | |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.08 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.08 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.08 μg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.08 μg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.08 μg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.08 μg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.08 μg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.08 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.084 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.084 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.085 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.086 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.086 μg |
Røget svinefilet | 0.086 μg |
Kødpølse, fedtreduceret | 0.086 μg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.086 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.086 μg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.086 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.087 μg |
Hjerte, svin, råt | 0.087 μg |
Hamburgerryg, kogt | 0.088 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.088 μg |
Hamburgerryg, røget | 0.088 μg |
Skinke, kogt, konserves | 0.088 μg |
Tunge, svin, rå | 0.09 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.09 μg |
Tunge, svin, saltet | 0.09 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.09 μg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.09 μg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.09 μg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.09 μg |
Skinkemignon, rå | 0.09 μg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.09 μg |
Svinekød, bagskank uden svær, rå | 0.091 μg |
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå | 0.095 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.095 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.097 μg |
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå | 0.097 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.097 μg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.097 μg |
Skinke, røget | 0.098 μg |
Svinebov med svær, rå | 0.098 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.099 μg |
Skinke, røget, kogt | 0.099 μg |
Svinekam uden svær, rå | 0.1 μg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.1 μg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.1 μg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.1 μg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.1 μg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.102 μg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.102 μg |
Wienerpølse, konserves | 0.103 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.104 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.104 μg |
Medisterpølse, rå | 0.104 μg |
Sylte | 0.105 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.106 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.108 μg |
Sprængt nakke, svinekød | 0.108 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.109 μg |
Bacon i skiver, rå | 0.109 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.11 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.11 μg |
Skinke med skank, rå | 0.11 μg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.11 μg |
Svinekam med svær, rå | 0.11 μg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.11 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.11 μg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.11 μg |
Bacon i tern, rå | 0.11 μg |
Rullepølse | 0.111 μg |
Wienerpølse, ristet | 0.111 μg |
Wienerpølse | 0.111 μg |
Pølse, cervelatpølse | 0.112 μg |
Kødpølse | 0.112 μg |
Pølse, hot dog | 0.112 μg |
Medisterpølse, røget | 0.114 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.116 μg |
Svinekød, spareribs, rå | 0.12 μg |
Pølser, cocktailpølser | 0.12 μg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.12 μg |
Rullepølse, lammekød | 0.122 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.123 μg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.13 μg |
Svinekød, revelsben, rå | 0.13 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.13 μg |
Spegepølse | 0.138 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.14 μg |
Salami | 0.145 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 0.148 μg |
Svinespæk, rygspæk | 0.19 μg |