Batat, sød kartoffel, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Batat, sød kartoffel, rå

Ipomoea batatas (L.) Poiret
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total6.9 %
   Fedt, total3.5 %
   Kulhydrat, total89.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi298kJ
Protein, total1.3g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total17g
   kulhydrat, tilgængelig14.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.7g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand80.3g

Vitaminer
A-vitamin373RE
   Retinol0μg
   ß-caroten4470μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.061mg
Niacin0.974NE
   niacin0.557mg
   tryptofans bidrag0.417mg
B6-vitamin0.178mg
Pantothensyre0.8mg
Folat11μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin2.4mg
   L-ascorbinsyre2.4mg

Mineraler
Natrium, Na33mg
Kalium, K408mg
Calcium, Ca45mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P47mg
Jern, Fe0.9mg
Kobber, Cu0.151mg
Zink, Zn0.2mg
Mangan, Mn0.258mg

Kulhydrater
Fructose0.8g
Glucose0.9g
Saccharose2.5g
Sukkerarter, ialt4.2g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00.105g
C17:00g
C18:00.006g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.006g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.006g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.11g
Sum monoumættede0.006g
Sum polyumættede0.081g
Sum n-3 fedtsyrer0.006g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin46mg
Leucin77mg
Lysin54mg
Methionin25mg
Cystin18mg
Phenylalanin73mg
Tyrosin29mg
Threonin69mg
Tryptofan25mg
Valin71mg
Arginin46mg
Histidin25mg
Alanin64mg
Asparaginsyre310mg
Glutaminsyre130mg
Glycin52mg
Prolin44mg
Serin73mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0659