Salat, endivie, kruset (frisee), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Salat, endivie, kruset (frisee), rå

Cichorium endivia L. var. crispum Lam.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.8 %
   Fedt, total8.9 %
   Kulhydrat, total65.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 14%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi78kJ
Protein, total1.3g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total3.3g
   kulhydrat, tilgængelig2.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand93.8g

Vitaminer
A-vitamin103RE
   Retinol0μg
   ß-caroten1230μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.08mg
B2-vitamin, riboflavin0.075mg
Niacin0.483NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag0.083mg
B6-vitamin0.02mg
Pantothensyre0.9mg
Folat142μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin13mg
   L-ascorbinsyre13mg

Mineraler
Natrium, Na22mg
Kalium, K314mg
Calcium, Ca52mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P28mg
Jern, Fe0.8mg
Kobber, Cu0.099mg
Zink, Zn0.79mg
Mangan, Mn0.42mg

Kulhydrater
C14:00.003g
C16:00.041g
C18:00.002g
C18:1, n-90.004g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.013g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.048g
Sum monoumættede0.004g
Sum polyumættede0.088g
Sum n-3 fedtsyrer0.013g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin73mg
Leucin98mg
Lysin62mg
Methionin14mg
Cystin10mg
Phenylalanin52mg
Tyrosin40mg
Threonin50mg
Tryptofan5mg
Valin62mg
Arginin62mg
Histidin23mg
Alanin62mg
Asparaginsyre130mg
Glutaminsyre170mg
Glycin58mg
Prolin58mg
Serin50mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0672