Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå
Cichorium endivia L. var. latifolium Lam.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.3 %
Fedt, total
8.7 %
Kulhydrat, total
66.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 14%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
59
kJ
Protein, total
1.3
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
93.8
g
Vitaminer
A-vitamin
103
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
1230
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.08
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.075
mg
Niacin
0.483
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.02
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Folat
142
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
6.5
mg
L-ascorbinsyre
6.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
22
mg
Kalium, K
314
mg
Calcium, Ca
52
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
28
mg
Jern, Fe
0.83
mg
Kobber, Cu
0.099
mg
Zink, Zn
0.79
mg
Mangan, Mn
0.42
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.003
g
C16:0
0.041
g
C18:0
0.002
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.004
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.075
g
C18:3, n-3
0.013
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.048
g
Sum monoumættede
0.004
g
Sum polyumættede
0.088
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.013
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.075
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
72
mg
Leucin
98
mg
Lysin
64
mg
Methionin
14
mg
Cystin
10
mg
Phenylalanin
54
mg
Tyrosin
40
mg
Threonin
50
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
64
mg
Arginin
62
mg
Histidin
24
mg
Alanin
62
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
170
mg
Glycin
58
mg
Prolin
60
mg
Serin
50
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0671