Bagepulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Krydderier og andre hjælpestoffer
»
Bagepulver o.l.
Bagepulver
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.1 %
Fedt, total
0 %
Kulhydrat, total
87.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
731
kJ
Protein, total
5.2
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
0
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
37.8
g
kulhydrat, tilgængelig
37.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
50.7
g
Vand
6.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0
mg
Niacin
1
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
1
mg
B6-vitamin
0
mg
Pantothensyre
0
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
11800
mg
Kalium, K
49
mg
Calcium, Ca
11300
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
8430
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
37.8
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0
g
C17:0
0
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
60
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0389