Bagepulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Bagepulver o.l.

Bagepulver

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.1 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total87.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi731kJ
Protein, total5.2g
   total-N0.8g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total37.8g
   kulhydrat, tilgængelig37.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske50.7g
Vand6.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin1NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag1mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na11800mg
Kalium, K49mg
Calcium, Ca11300mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P8430mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse37.8g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00g
C17:00g
C18:00g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan60mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0389