Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå
Brassica chinensis L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.2 %
Fedt, total
10.8 %
Kulhydrat, total
53 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 12%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
61
kJ
Protein, total
1.5
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
2.2
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
95.3
g
Vitaminer
A-vitamin
150
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
1800
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.07
mg
Niacin
0.75
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.25
mg
B6-vitamin
0.236
mg
Pantothensyre
0.088
mg
Folat
66
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
45
mg
L-ascorbinsyre
45
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
252
mg
Calcium, Ca
105
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
37
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.021
mg
Zink, Zn
0.19
mg
Mangan, Mn
0.159
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.001
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.022
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.014
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.039
g
C18:3, n-3
0.051
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.026
g
Sum monoumættede
0.015
g
Sum polyumættede
0.096
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.051
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.039
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
84
mg
Leucin
89
mg
Lysin
89
mg
Methionin
9
mg
Cystin
17
mg
Phenylalanin
43
mg
Tyrosin
29
mg
Threonin
48
mg
Tryptofan
15
mg
Valin
67
mg
Arginin
84
mg
Histidin
26
mg
Alanin
86
mg
Asparaginsyre
110
mg
Glutaminsyre
360
mg
Glycin
43
mg
Prolin
31
mg
Serin
48
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0665