Oliven, grønne, marinerede, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Oliven, grønne, marinerede, konserves
Olea europea L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.9 %
Fedt, total
75.3 %
Kulhydrat, total
21.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
558
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
11.7
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
8.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
7.6
g
kulhydrat, tilgængelig
5.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
75.8
g
Vitaminer
A-vitamin
19.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
231
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.99
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.021
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.007
mg
Niacin
0.067
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
0.067
mg
B6-vitamin
0.02
mg
Pantothensyre
0.018
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2217
mg
Kalium, K
38
mg
Calcium, Ca
120
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
8.94
mg
Jern, Fe
0.49
mg
Kobber, Cu
0.23
mg
Jod, I
4.5
μg
Mangan, Mn
0.05
mg
Selen, Se
0.9
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
1.33
g
C17:0
0
g
C18:0
0.258
g
C20:0
0.046
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.12
g
C18:1, n-9
8.05
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.23
g
C18:3, n-3
0.073
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.64
g
Sum monoumættede
8.17
g
Sum polyumættede
1.31
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.073
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.23
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
4
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0203