Rabarber, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Rabarber, dybfrost

Rheum rhabarbarum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.8 %
   Fedt, total8 %
   Kulhydrat, total81.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi108kJ
Protein, total0.9g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total6.8g
   kulhydrat, tilgængelig3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.8g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand90.5g

Vitaminer
A-vitamin9.83RE
   Retinol0μg
   ß-caroten118μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.35aTE
   alfa-tokoferol0.35mg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.433NE
   niacin0.25mg
   tryptofans bidrag0.183mg
B6-vitamin0.04mg
Pantothensyre0.085mg
Folat7μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin13mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca120mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P24.2mg
Jern, Fe0.3mg
Kobber, Cu0.056mg
Zink, Zn0.23mg
Jod, I0.3μg
Mangan, Mn0.17mg
Chrom, Cr0.6μg
Selen, Se0.371μg
Nikkel, Ni7.17μg

Kulhydrater
Fructose0.75g
Glucose0.89g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt1.64g
Stivelse0.22g

Fedtsyrer
C16:00.057g
C18:00.007g
C18:1, n-90.016g
C18:2, n-60.121g
C18:3, n-30.039g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.064g
Sum monoumættede0.016g
Sum polyumættede0.16g
Sum n-3 fedtsyrer0.039g
Sum n-6 fedtsyrer0.121g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin27mg
Leucin39mg
Lysin40mg
Methionin11mg
Cystin1mg
Phenylalanin26mg
Tyrosin17mg
Threonin22mg
Tryptofan11mg
Valin42mg
Arginin33mg
Histidin19mg
Alanin29mg
Asparaginsyre46mg
Glutaminsyre76mg
Glycin27mg
Prolin24mg
Serin27mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1134