Rabarber, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Rabarber, dybfrost
Rheum rhabarbarum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.8 %
Fedt, total
8 %
Kulhydrat, total
81.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
108
kJ
Protein, total
0.9
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
6.8
g
kulhydrat, tilgængelig
3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.8
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
90.5
g
Vitaminer
A-vitamin
9.83
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
118
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.35
aTE
alfa-tokoferol
0.35
mg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.433
NE
niacin
0.25
mg
tryptofans bidrag
0.183
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.085
mg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
13
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
120
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
24.2
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.056
mg
Zink, Zn
0.23
mg
Jod, I
0.3
μg
Mangan, Mn
0.17
mg
Chrom, Cr
0.6
μg
Selen, Se
0.371
μg
Nikkel, Ni
7.17
μg
Kulhydrater
Fructose
0.75
g
Glucose
0.89
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
1.64
g
Stivelse
0.22
g
Fedtsyrer
C16:0
0.057
g
C18:0
0.007
g
C18:1, n-9
0.016
g
C18:2, n-6
0.121
g
C18:3, n-3
0.039
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.064
g
Sum monoumættede
0.016
g
Sum polyumættede
0.16
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.039
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.121
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
27
mg
Leucin
39
mg
Lysin
40
mg
Methionin
11
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
26
mg
Tyrosin
17
mg
Threonin
22
mg
Tryptofan
11
mg
Valin
42
mg
Arginin
33
mg
Histidin
19
mg
Alanin
29
mg
Asparaginsyre
46
mg
Glutaminsyre
76
mg
Glycin
27
mg
Prolin
24
mg
Serin
27
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1134