Kærnemælk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Kærnemælk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.7 %
Fedt, total
12.4 %
Kulhydrat, total
49.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
153
kJ
Protein, total
3.4
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.5
g
kulhydrat, tilgængelig
4.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
90.8
g
Vitaminer
A-vitamin
4.43
RE
Retinol
4.25
μg
ß-caroten
2.2
μg
D-vitamin
0.077
μg
D3 cholecalciferol
0.077
μg
E-vitamin
0.013
aTE
alfa-tokoferol
0.013
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.171
mg
Niacin
0.878
NE
niacin
0.078
mg
tryptofans bidrag
0.8
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.275
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
2.9
μg
B12-vitamin
0.34
μg
C-vitamin
0.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
44.3
mg
Kalium, K
156
mg
Calcium, Ca
121
mg
Magnesium, Mg
12.2
mg
Phosphor, P
92
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.009
mg
Zink, Zn
0.42
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.008
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.52
μg
Nikkel, Ni
0.977
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.67
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.71
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.017
g
C6:0
0.011
g
C8:0
0.007
g
C10:0
0.016
g
C12:0
0.019
g
C14:0
0.055
g
C16:0
0.148
g
C18:0
0.051
g
C14:1, n-5
0.007
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.111
g
C20:1, n-11
0.006
g
C18:2, n-6
0.01
g
C18:3, n-3
0.004
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.324
g
Sum monoumættede
0.135
g
Sum polyumættede
0.014
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.004
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.01
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
190
mg
Leucin
310
mg
Lysin
280
mg
Methionin
85
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
170
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
48
mg
Valin
230
mg
Arginin
110
mg
Histidin
96
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
270
mg
Glutaminsyre
650
mg
Glycin
64
mg
Prolin
330
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0168