Peberrod, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Peberrod, rå
Armoracia rusticana P. Gaertn., Meyer et Sherb.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.9 %
Fedt, total
5.3 %
Kulhydrat, total
68.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 27%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
438
kJ
Protein, total
7.7
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
0.7
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
20.5
g
kulhydrat, tilgængelig
13
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
69.3
g
Vitaminer
A-vitamin
1.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
20
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.11
mg
Niacin
1.25
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.65
mg
B6-vitamin
0.18
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
152
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
587
mg
Calcium, Ca
93.7
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
80.5
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.23
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.46
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
30
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
7.3
g
Stivelse
3.7
g
Fedtsyrer
C16:0
0.1
g
C18:0
0.009
g
C16:1, n-7
0.005
g
C18:1, n-9
0.062
g
C18:2, n-6
0.118
g
C18:3, n-3
0.267
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.109
g
Sum monoumættede
0.067
g
Sum polyumættede
0.384
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.267
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.118
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
150
mg
Leucin
200
mg
Lysin
210
mg
Methionin
38
mg
Cystin
9
mg
Phenylalanin
120
mg
Tyrosin
83
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
39
mg
Valin
220
mg
Arginin
1600
mg
Histidin
140
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
370
mg
Glutaminsyre
620
mg
Glycin
140
mg
Prolin
510
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0208