Oliven, sorte, uden sten, i saltlage - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Fedtrig frugt og frø

Oliven, sorte, uden sten, i saltlage

Olea europaea L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.3 %
   Fedt, total72.5 %
   Kulhydrat, total24.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi465kJ
Protein, total1g
   total-N0.2g
Fedt, total9.8g
Kulhydrat, total7.3g
   kulhydrat, tilgængelig3g
   kostfibre4.3g
Alkohol0g
Aske2.6g
Vand79.4g

Vitaminer
Calcium, Ca103mg
Phosphor, P17.3mg
Selen, Se0.9μg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1274