Oliven, sorte, saltede, i olie - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Oliven, sorte, saltede, i olie
Olea europea L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.4 %
Fedt, total
88 %
Kulhydrat, total
9.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1476
kJ
Protein, total
2.2
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
35.8
g
mættede fedtsyrer
5
g
monoumætt. fedtsyrer
25
g
polyumætt. fedtsyrer
4
g
Kulhydrat, total
8.7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.8
g
Alkohol
0
g
Aske
9.5
g
Vand
43.8
g
Vitaminer
A-vitamin
3.33
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
40
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.99
aTE
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0
mg
Niacin
0.083
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.014
mg
Pantothensyre
0.015
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
3288
mg
Kalium, K
38
mg
Calcium, Ca
80
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
29
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.23
mg
Jod, I
4.5
μg
Selen, Se
0.9
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
4.08
g
C17:0
0
g
C18:0
0.789
g
C20:0
0.139
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.367
g
C18:1, n-9
24.6
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.78
g
C18:3, n-3
0.224
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.01
g
Sum monoumættede
25
g
Sum polyumættede
4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.224
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.78
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
5
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0204