Kærnemælk med citronsaft - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Usyrnede mælkeprodukter

Kærnemælk med citronsaft

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.7 %
   Fedt, total8.7 %
   Kulhydrat, total65.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi217kJ
Protein, total3.3g
   total-N0.5g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total8.4g
   kulhydrat, tilgængelig8.4g
   tilsat sukker4g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand86.6g

Vitaminer
A-vitamin4.43RE
   Retinol4.25μg
   ß-caroten2.2μg
D-vitamin0.074μg
   D3 cholecalciferol0.074μg
E-vitamin0.013aTE
   alfa-tokoferol0.013mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.035mg
B2-vitamin, riboflavin0.175mg
Niacin0.876NE
   niacin0.093mg
   tryptofans bidrag0.783mg
B6-vitamin0.035mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin1.4μg
Folat2.9μg
B12-vitamin0.25μg
C-vitamin0.4mg

Mineraler
Natrium, Na41.2mg
Kalium, K147mg
Calcium, Ca114mg
Magnesium, Mg11.2mg
Phosphor, P89mg
Jern, Fe0.04mg
Kobber, Cu0.009mg
Zink, Zn0.42mg
Jod, I24.3μg
Mangan, Mn0.008mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.3μg
Nikkel, Ni0.977μg

Kulhydrater
Fructose0.04g
Glucose0.02g
Lactose3.45g
Maltose0g
Saccharose3.98g
Sukkerarter, ialt7.52g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.017g
C6:00.011g
C8:00.007g
C10:00.016g
C12:00.019g
C14:00.055g
C16:00.148g
C18:00.051g
C14:1, n-50.007g
C16:1, n-70.011g
C18:1, n-90.111g
C20:1, n-110.006g
C18:2, n-60.01g
C18:3, n-30.004g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.324g
Sum monoumættede0.135g
Sum polyumættede0.014g
Sum n-3 fedtsyrer0.004g
Sum n-6 fedtsyrer0.01g
Transfedtsyrer, total0.022g

Cholesterol
Cholesterol6mg

Aminosyrer
Isoleucin190mg
Leucin300mg
Lysin270mg
Methionin83mg
Cystin21mg
Phenylalanin170mg
Tyrosin150mg
Threonin140mg
Tryptofan47mg
Valin220mg
Arginin110mg
Histidin93mg
Alanin110mg
Asparaginsyre260mg
Glutaminsyre630mg
Glycin62mg
Prolin320mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0169