Kærnemælk med citronsaft - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Kærnemælk med citronsaft
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.7 %
Fedt, total
8.7 %
Kulhydrat, total
65.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
217
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
8.4
g
kulhydrat, tilgængelig
8.4
g
tilsat sukker
4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
86.6
g
Vitaminer
A-vitamin
4.43
RE
Retinol
4.25
μg
ß-caroten
2.2
μg
D-vitamin
0.074
μg
D3 cholecalciferol
0.074
μg
E-vitamin
0.013
aTE
alfa-tokoferol
0.013
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.035
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.175
mg
Niacin
0.876
NE
niacin
0.093
mg
tryptofans bidrag
0.783
mg
B6-vitamin
0.035
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
2.9
μg
B12-vitamin
0.25
μg
C-vitamin
0.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
41.2
mg
Kalium, K
147
mg
Calcium, Ca
114
mg
Magnesium, Mg
11.2
mg
Phosphor, P
89
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.009
mg
Zink, Zn
0.42
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.008
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
0.977
μg
Kulhydrater
Fructose
0.04
g
Glucose
0.02
g
Lactose
3.45
g
Maltose
0
g
Saccharose
3.98
g
Sukkerarter, ialt
7.52
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.017
g
C6:0
0.011
g
C8:0
0.007
g
C10:0
0.016
g
C12:0
0.019
g
C14:0
0.055
g
C16:0
0.148
g
C18:0
0.051
g
C14:1, n-5
0.007
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.111
g
C20:1, n-11
0.006
g
C18:2, n-6
0.01
g
C18:3, n-3
0.004
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.324
g
Sum monoumættede
0.135
g
Sum polyumættede
0.014
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.004
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.01
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
190
mg
Leucin
300
mg
Lysin
270
mg
Methionin
83
mg
Cystin
21
mg
Phenylalanin
170
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
47
mg
Valin
220
mg
Arginin
110
mg
Histidin
93
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
260
mg
Glutaminsyre
630
mg
Glycin
62
mg
Prolin
320
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0169