Bouillon, oksekød, terning, spiseklar - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sammensatte levnedsmidler » Andre sammensatte levnedsmidler

Bouillon, oksekød, terning, spiseklar

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total71.1 %
   Fedt, total28.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi26kJ
Protein, total1.1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand97.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.002mg
B2-vitamin, riboflavin0.021mg
Niacin0.8NE
   niacin0.8mg
B6-vitamin0.01mg
Pantothensyre0.02mg
Folat2μg
B12-vitamin0.1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na326mg
Kalium, K54mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg2mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.2mg
Kobber, Cu0mg
Zink, Zn0.04mg
Jod, I390μg
Mangan, Mn0.01mg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
C12:00g
C14:00.009g
C16:00.057g
C18:00.038g
C16:1, n-70.009g
C18:1, n-90.075g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.009g
C18:3, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.105g
Sum monoumættede0.084g
Sum polyumættede0.009g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.009g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1055