Græskar, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Græskar, konserves
Cucurbita pepo L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1.5 %
Fedt, total
0.9 %
Kulhydrat, total
97.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
438
kJ
Protein, total
0.4
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
25.6
g
kulhydrat, tilgængelig
24.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
73.7
g
Vitaminer
A-vitamin
578
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
6940
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.024
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.3
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.1
mg
B6-vitamin
0.056
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
19
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
206
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
17
mg
Jern, Fe
0.35
mg
Kobber, Cu
0.039
mg
Zink, Zn
0.11
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.049
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
5
μg
Kulhydrater
Fructose
0.9
g
Glucose
1.1
g
Saccharose
0.7
g
Sukkerarter, ialt
2.7
g
Fedtsyrer
C16:0
0.027
g
C18:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.018
g
C18:3, n-3
0.033
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.027
g
Sum monoumættede
0.002
g
Sum polyumættede
0.051
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.033
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
14
mg
Leucin
16
mg
Lysin
13
mg
Methionin
5
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
97
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
7
mg
Tryptofan
6
mg
Valin
15
mg
Arginin
21
mg
Histidin
5
mg
Alanin
8
mg
Asparaginsyre
77
mg
Glutaminsyre
68
mg
Glycin
10
mg
Prolin
8
mg
Serin
25
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0062