Tomatsuppe, spiseklar - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sammensatte levnedsmidler » Andre sammensatte levnedsmidler

Tomatsuppe, spiseklar

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8.8 %
   Fedt, total18.5 %
   Kulhydrat, total72.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi304kJ
Protein, total1.6g
   total-N0.3g
Fedt, total1.5g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total13.2g
   kulhydrat, tilgængelig12.8g
   kostfibre0.4g
Alkohol0g
Aske2.4g
Vand81.3g

Vitaminer
A-vitamin56RE
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin1.37NE
   niacin1.1mg
   tryptofans bidrag0.267mg
B6-vitamin0.09mg
Pantothensyre0.12mg
Folat12μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin53mg
   L-ascorbinsyre53mg

Mineraler
Natrium, Na695mg
Kalium, K210mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg6mg
Phosphor, P27mg
Jern, Fe1.4mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn0.194mg
Mangan, Mn0.2mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00.01g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.02g
C16:00.158g
C18:00.069g
C16:1, n-70.01g
C18:1, n-90.328g
C18:2, n-60.624g
C18:3, n-30.129g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.287g
Sum monoumættede0.338g
Sum polyumættede0.752g
Sum n-3 fedtsyrer0.129g
Sum n-6 fedtsyrer0.624g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin47mg
Leucin79mg
Lysin39mg
Methionin18mg
Cystin22mg
Phenylalanin55mg
Tyrosin34mg
Threonin42mg
Tryptofan16mg
Valin52mg
Arginin47mg
Histidin29mg
Alanin45mg
Asparaginsyre130mg
Glutaminsyre620mg
Glycin42mg
Prolin110mg
Serin63mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1058