Tomatsuppe, spiseklar - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sammensatte levnedsmidler
»
Andre sammensatte levnedsmidler
Tomatsuppe, spiseklar
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.8 %
Fedt, total
18.5 %
Kulhydrat, total
72.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
304
kJ
Protein, total
1.6
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
1.5
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
13.2
g
kulhydrat, tilgængelig
12.8
g
kostfibre
0.4
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
81.3
g
Vitaminer
A-vitamin
56
RE
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
1.37
NE
niacin
1.1
mg
tryptofans bidrag
0.267
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.12
mg
Folat
12
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
53
mg
L-ascorbinsyre
53
mg
Mineraler
Natrium, Na
695
mg
Kalium, K
210
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
27
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.2
mg
Zink, Zn
0.194
mg
Mangan, Mn
0.2
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0.01
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.02
g
C16:0
0.158
g
C18:0
0.069
g
C16:1, n-7
0.01
g
C18:1, n-9
0.328
g
C18:2, n-6
0.624
g
C18:3, n-3
0.129
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.287
g
Sum monoumættede
0.338
g
Sum polyumættede
0.752
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.129
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.624
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
47
mg
Leucin
79
mg
Lysin
39
mg
Methionin
18
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
55
mg
Tyrosin
34
mg
Threonin
42
mg
Tryptofan
16
mg
Valin
52
mg
Arginin
47
mg
Histidin
29
mg
Alanin
45
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
620
mg
Glycin
42
mg
Prolin
110
mg
Serin
63
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1058