Kinakål, pe-tsai, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Kinakål, pe-tsai, rå
Brassica pekinensis (Lour.) Rupr.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.8 %
Fedt, total
8.9 %
Kulhydrat, total
65.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 7%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
75
kJ
Protein, total
1.3
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.3
g
kulhydrat, tilgængelig
2.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
94.7
g
Vitaminer
A-vitamin
60
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
720
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.12
aTE
alfa-tokoferol
0.12
mg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.617
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
0.217
mg
B6-vitamin
0.141
mg
Pantothensyre
0.105
mg
Folat
96.2
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
26
mg
L-ascorbinsyre
26
mg
Mineraler
Natrium, Na
9
mg
Kalium, K
238
mg
Calcium, Ca
30.4
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
40.2
mg
Jern, Fe
0.31
mg
Kobber, Cu
0.021
mg
Zink, Zn
0.11
mg
Jod, I
0.3
μg
Mangan, Mn
0.19
mg
Chrom, Cr
1.2
μg
Selen, Se
0.293
μg
Nikkel, Ni
1.75
μg
Kulhydrater
Glucose
0.82
g
Sukkerarter, ialt
0.82
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.037
g
C18:0
0.005
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.02
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.015
g
C18:3, n-3
0.055
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.042
g
Sum monoumættede
0.022
g
Sum polyumættede
0.07
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.055
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.015
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
70
mg
Leucin
72
mg
Lysin
74
mg
Methionin
7
mg
Cystin
14
mg
Phenylalanin
36
mg
Tyrosin
24
mg
Threonin
40
mg
Tryptofan
13
mg
Valin
56
mg
Arginin
70
mg
Histidin
22
mg
Alanin
72
mg
Asparaginsyre
90
mg
Glutaminsyre
300
mg
Glycin
36
mg
Prolin
26
mg
Serin
40
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0120