Gulerod, juice, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagssaft og -juice
Gulerod, juice, konserves
Daucus carota L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.3 %
Fedt, total
4.2 %
Kulhydrat, total
86.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
175
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
9.3
g
kulhydrat, tilgængelig
8.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.8
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
88.9
g
Vitaminer
A-vitamin
1288
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
15450
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.092
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.055
mg
Niacin
0.519
NE
niacin
0.386
mg
tryptofans bidrag
0.133
mg
B6-vitamin
0.217
mg
Pantothensyre
0.228
mg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
8.5
mg
L-ascorbinsyre
8.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
29
mg
Kalium, K
292
mg
Calcium, Ca
14.2
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
24.4
mg
Jern, Fe
0.46
mg
Kobber, Cu
0.046
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Mangan, Mn
0.13
mg
Kulhydrater
C16:0
0.024
g
C18:0
0.002
g
C18:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.069
g
C18:3, n-3
0.01
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.026
g
Sum monoumættede
0.002
g
Sum polyumættede
0.078
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.01
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.069
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
27
mg
Leucin
36
mg
Lysin
33
mg
Methionin
8
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
24
mg
Tyrosin
13
mg
Threonin
24
mg
Tryptofan
8
mg
Valin
41
mg
Arginin
30
mg
Histidin
12
mg
Alanin
73
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
180
mg
Glycin
26
mg
Prolin
23
mg
Serin
33
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0681