Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Sydfrugt
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå
Mangifera indica L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.8 %
Fedt, total
6.3 %
Kulhydrat, total
90.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 31%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
282
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
16
g
kulhydrat, tilgængelig
14.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
81.7
g
Vitaminer
A-vitamin
46.1
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
553
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.12
aTE
alfa-tokoferol
1.12
mg
B1-vitamin, thiamin
0.058
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.057
mg
Niacin
0.717
NE
niacin
0.584
mg
tryptofans bidrag
0.133
mg
B6-vitamin
0.134
mg
Pantothensyre
0.16
mg
Folat
71
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
27.7
mg
L-ascorbinsyre
27.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
105
mg
Calcium, Ca
14
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
15.5
mg
Jern, Fe
0.24
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
0.079
mg
Jod, I
0.32
μg
Mangan, Mn
0.027
mg
Selen, Se
0.6
μg
Kulhydrater
Fructose
2
g
Glucose
0.6
g
Saccharose
5.28
g
Sukkerarter, ialt
7.9
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.002
g
C14:0
0.017
g
C16:0
0.095
g
C18:0
0.006
g
C16:1, n-7
0.088
g
C18:1, n-9
0.099
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.026
g
C18:3, n-3
0.068
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.12
g
Sum monoumættede
0.187
g
Sum polyumættede
0.094
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.068
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.026
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
18
mg
Leucin
30
mg
Lysin
40
mg
Methionin
5
mg
Phenylalanin
17
mg
Tyrosin
10
mg
Threonin
18
mg
Tryptofan
8
mg
Valin
26
mg
Arginin
18
mg
Histidin
12
mg
Alanin
50
mg
Asparaginsyre
41
mg
Glutaminsyre
58
mg
Glycin
21
mg
Prolin
18
mg
Serin
22
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0523