Savoykål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Savoykål, rå
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) var. sabauda
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24 %
Fedt, total
2.7 %
Kulhydrat, total
73.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
113
kJ
Protein, total
2
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
6.1
g
kulhydrat, tilgængelig
3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
91
g
Vitaminer
A-vitamin
50
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
600
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.522
NE
niacin
0.189
mg
tryptofans bidrag
0.333
mg
B6-vitamin
0.19
mg
Pantothensyre
0.187
mg
Folat
80
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
57.5
mg
L-ascorbinsyre
57.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
28
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
35
mg
Magnesium, Mg
28
mg
Phosphor, P
42
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.062
mg
Zink, Zn
0.27
mg
Mangan, Mn
0.18
mg
Nikkel, Ni
2.1
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.011
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.007
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.02
g
C18:3, n-3
0.027
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.013
g
Sum monoumættede
0.007
g
Sum polyumættede
0.049
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.02
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
100
mg
Leucin
100
mg
Lysin
93
mg
Methionin
20
mg
Cystin
17
mg
Phenylalanin
64
mg
Tyrosin
35
mg
Threonin
70
mg
Tryptofan
20
mg
Valin
86
mg
Arginin
120
mg
Histidin
42
mg
Alanin
70
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
450
mg
Glycin
45
mg
Prolin
380
mg
Serin
120
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0674