Broccoli, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Broccoli, kogt
Brassica oleracea var. Italica
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.9 %
Fedt, total
8.5 %
Kulhydrat, total
68.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
148
kJ
Protein, total
2.4
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.4
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
7.2
g
kulhydrat, tilgængelig
3.9
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
89.3
g
Vitaminer
A-vitamin
77.4
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
929
μg
E-vitamin
1.45
aTE
alfa-tokoferol
1.45
mg
B1-vitamin, thiamin
0.063
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.123
mg
Niacin
0.553
NE
niacin
0.553
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Folat
108
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
39.6
mg
L-ascorbinsyre
37
mg
L-dehydroascorbinsyre
2.6
mg
Mineraler
Natrium, Na
41
mg
Kalium, K
293
mg
Calcium, Ca
40
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
67
mg
Jern, Fe
0.67
mg
Kobber, Cu
0.061
mg
Zink, Zn
0.45
mg
Selen, Se
1.6
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.002
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.064
g
C17:0
0
g
C18:0
0.015
g
C20:0
0.005
g
C22:0
0.006
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.01
g
C18:1, n-9
0.033
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.058
g
C18:3, n-3
0.136
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.092
g
Sum monoumættede
0.043
g
Sum polyumættede
0.193
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.136
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.058
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
27
mg
Leucin
130
mg
Lysin
120
mg
Methionin
34
mg
Cystin
27
mg
Phenylalanin
88
mg
Threonin
100
mg
Tryptofan
27
mg
Valin
110
mg
Arginin
150
mg
Histidin
53
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1258