Broccoli, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Broccoli, kogt

Brassica oleracea var. Italica
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total22.9 %
   Fedt, total8.5 %
   Kulhydrat, total68.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi148kJ
Protein, total2.4g
   total-N0.4g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total7.2g
   kulhydrat, tilgængelig3.9g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand89.3g

Vitaminer
A-vitamin77.4RE
   Retinol0μg
   ß-caroten929μg
E-vitamin1.45aTE
   alfa-tokoferol1.45mg
B1-vitamin, thiamin0.063mg
B2-vitamin, riboflavin0.123mg
Niacin0.553NE
   niacin0.553mg
B6-vitamin0.2mg
Folat108μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin39.6mg
   L-ascorbinsyre37mg
   L-dehydroascorbinsyre2.6mg

Mineraler
Natrium, Na41mg
Kalium, K293mg
Calcium, Ca40mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P67mg
Jern, Fe0.67mg
Kobber, Cu0.061mg
Zink, Zn0.45mg
Selen, Se1.6μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.002g
C14:00g
C15:00g
C16:00.064g
C17:00g
C18:00.015g
C20:00.005g
C22:00.006g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.01g
C18:1, n-90.033g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.058g
C18:3, n-30.136g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.092g
Sum monoumættede0.043g
Sum polyumættede0.193g
Sum n-3 fedtsyrer0.136g
Sum n-6 fedtsyrer0.058g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin27mg
Leucin130mg
Lysin120mg
Methionin34mg
Cystin27mg
Phenylalanin88mg
Threonin100mg
Tryptofan27mg
Valin110mg
Arginin150mg
Histidin53mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1258