Peber, chili, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Peber, chili, konserves
Capsicum frutescens
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.5 %
Fedt, total
3.1 %
Kulhydrat, total
84.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
112
kJ
Protein, total
0.9
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
6.1
g
kulhydrat, tilgængelig
4.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
92.5
g
Vitaminer
A-vitamin
595
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
7134
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.02
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
0.2
mg
B6-vitamin
0.153
mg
Pantothensyre
0.034
mg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
68
mg
L-ascorbinsyre
68
mg
Mineraler
Natrium, Na
1173
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
17
mg
Jern, Fe
0.5
mg
Kobber, Cu
0.101
mg
Zink, Zn
0.17
mg
Mangan, Mn
0.138
mg
Kulhydrater
C12:0
0
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.008
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.005
g
C18:2, n-6
0.053
g
C18:3, n-3
0.002
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.01
g
Sum monoumættede
0.005
g
Sum polyumættede
0.055
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.002
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.053
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
29
mg
Leucin
48
mg
Lysin
40
mg
Methionin
11
mg
Cystin
17
mg
Phenylalanin
27
mg
Tyrosin
19
mg
Threonin
33
mg
Tryptofan
12
mg
Valin
37
mg
Arginin
43
mg
Histidin
17
mg
Alanin
37
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
120
mg
Glycin
33
mg
Prolin
39
mg
Serin
36
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0677