D3 cholecalciferol pr. 100 g | |
Musling, konserves | 0 μg |
Spegepølse | 0 μg |
Røget svinefilet | 0 μg |
Salt kød | 0 μg |
Roastbeef | 0 μg |
Paté, pålæg | 0 μg |
Rullepølse | 0 μg |
Bacon i skiver, rå | 0 μg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0 μg |
Kødpølse | 0 μg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0 μg |
Kyllingepølse, pålæg | 0 μg |
Medisterpølse, røget | 0 μg |
Leverpostej | 0 μg |
Hamburgerryg, kogt | 0 μg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0 μg |
Leverpostej, fedtreduceret | 0 μg |
Skummetmælkspulver | 0.018 μg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.05 μg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.05 μg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.05 μg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.06 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.06 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.06 μg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.06 μg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.06 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.065 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.066 μg |
Skinkemignon, rå | 0.07 μg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.07 μg |
Kvark, 5+ | 0.07 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.07 μg |
Rygeost, 5+ | 0.071 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.071 μg |
Kødpølse, fedtreduceret | 0.073 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.074 μg |
Kærnemælk med citronsaft | 0.074 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.074 μg |
Skummetmælk | 0.075 μg |
Cacaoskummetmælk | 0.075 μg |
Skummetmælk, økologisk | 0.075 μg |
Cacaoskummetmælk (UHT) | 0.075 μg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.075 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.076 μg |
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 0.076 μg |
Kærnemælk | 0.077 μg |
Hjerte, svin, råt | 0.078 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.078 μg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.08 μg |
Letmælksyoghurt med saft | 0.08 μg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.08 μg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.08 μg |
Hamburgerryg, røget | 0.082 μg |
Cacaomælk (UHT) | 0.082 μg |
Cacaomælk | 0.083 μg |
Skinke, kogt, konserves | 0.084 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.084 μg |
Letmælk, økologisk | 0.085 μg |
Ylette naturel | 0.085 μg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.085 μg |
Yoghurt med jordbær | 0.091 μg |
Yoghurt med peach melba | 0.092 μg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 0.092 μg |
Yoghurt med pære og banan | 0.092 μg |
Yoghurt med müsli | 0.093 μg |
Yoghurt med appelsinsaft | 0.093 μg |
Svinekød, bagskank uden svær, rå | 0.096 μg |
Ymer naturel | 0.098 μg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.1 μg |
Sødmælk (UHT) | 0.1 μg |
A38, acidophilus tykmælk | 0.1 μg |
Sødmælk, økologisk | 0.1 μg |
Yoghurt naturel | 0.101 μg |
Tykmælk | 0.101 μg |
Kefir | 0.101 μg |
Cultura, syrnet sødmælk | 0.101 μg |
Hytteost, 20+ | 0.11 μg |
Figuraost, 10+ | 0.11 μg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.11 μg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.11 μg |
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå | 0.112 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.113 μg |
Frugtkvark | 0.116 μg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.12 μg |
Svinekam uden svær, rå | 0.12 μg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.12 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.121 μg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.121 μg |
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå | 0.121 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.122 μg |
Svinebov med svær, rå | 0.126 μg |
Skinke, røget | 0.127 μg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 0.13 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.131 μg |
Skinke, røget, kogt | 0.133 μg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 0.138 μg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.14 μg |
Camembert, 30+ | 0.143 μg |
Fløde 9 %, syrnet | 0.144 μg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.144 μg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.144 μg |
Creme Fraiche 9% | 0.144 μg |
Fløde 9 % | 0.145 μg |
Danbo, 20+ | 0.148 μg |
Rygeost, 40+ | 0.149 μg |
Wienerpølse, konserves | 0.149 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.15 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.15 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.15 μg |
Medisterpølse, rå | 0.151 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.153 μg |
Sylte | 0.156 μg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.16 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.16 μg |
Svinekam med svær, rå | 0.16 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.161 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.168 μg |
Sprængt nakke, svinekød | 0.169 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.173 μg |
Danbo, 30+ | 0.176 μg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 0.177 μg |
Skinke med skank, rå | 0.177 μg |
Fløde 13 % (UHT) | 0.178 μg |
Fløde 13 % | 0.179 μg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.18 μg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.18 μg |
Bacon i tern, rå | 0.18 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.18 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.18 μg |
Maribo, 30+ | 0.181 μg |
Kvark, 45+, med vanille | 0.183 μg |
Wienerpølse | 0.184 μg |
Wienerpølse, ristet | 0.184 μg |
Smelteost, 30+ | 0.185 μg |
Pølse, hot dog | 0.186 μg |
Pølse, cervelatpølse | 0.186 μg |
Smelteost, 20+ | 0.187 μg |
Samsø, 30+ | 0.187 μg |
Kvark, 45+ | 0.188 μg |
Svinekød, spareribs, rå | 0.19 μg |
Pølser, cocktailpølser | 0.19 μg |
Mozzarella, 30+ | 0.192 μg |
Havarti, 30+ | 0.196 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.204 μg |
Feta, 40+ | 0.209 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.21 μg |
Fløde 18 % | 0.214 μg |
Creme fraiche 18 % | 0.219 μg |
Brie, 45+ | 0.229 μg |
Svinekød, revelsben, rå | 0.23 μg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 0.232 μg |
Rullepølse, lammekød | 0.232 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.233 μg |
Camembert, 45+ | 0.235 μg |
Grana, 32+ | 0.237 μg |
Parmesan, 32+ | 0.237 μg |
Elbo, 40+ | 0.237 μg |
Hingino, 32+ | 0.242 μg |
Smelteost, 45+ | 0.247 μg |
Camembert, 50+ | 0.248 μg |
Myseost, 33+ | 0.252 μg |
Mozzarella, 45+ | 0.254 μg |
Danbo, 45+ | 0.254 μg |
Feta, 50+ | 0.257 μg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 0.257 μg |
Esrom, 45+ | 0.258 μg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.26 μg |
Fontina, 45+ | 0.26 μg |
Havarti, 45+ | 0.265 μg |
Fynbo, 45+ | 0.272 μg |
Parmesan, revet | 0.272 μg |
Samsø, 45+ | 0.273 μg |
Maribo, 45+ | 0.274 μg |
Brie, 50+ | 0.279 μg |
Emmentaler, 45+ | 0.281 μg |
Svenbo, 45+ | 0.282 μg |
Gruyere, 45+ | 0.287 μg |
Danablu 50+ | 0.289 μg |
Roquefort, 50+ | 0.289 μg |
Mycella, 50+ | 0.291 μg |
St. Paulin, 50+ | 0.295 μg |
Fontina, 50+ | 0.297 μg |
Chesire, 50+ | 0.301 μg |
Mynster, 50+ | 0.31 μg |
Cheddar, 50+ | 0.314 μg |
Flødeost, 60+ | 0.314 μg |
Brie, 60+ | 0.326 μg |
Salami | 0.329 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 0.34 μg |
Danablu 60+ | 0.344 μg |
Flødeost, 70+ | 0.357 μg |
Havarti, 60+ | 0.357 μg |
Esrom, 60+ | 0.36 μg |
Fløde 38 %, piskefløde | 0.372 μg |
Creme fraiche 38 % | 0.375 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 0.411 μg |
Svinespæk, rygspæk | 0.48 μg |
Tunge, svin, rå | 0.7 μg |
Tunge, svin, saltet | 0.7 μg |
Tun i olie, konserves | 2.1 μg |
Makrel i tomat, konserves | 2.38 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 2.71 μg |
Tun i vand, konserves | 2.9 μg |
Tun i tomat, konserves | 2.9 μg |
Tun, rå | 2.9 μg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 3.8 μg |
Makrel, røget | 5.2 μg |
Makrel, rå | 5.45 μg |
Sild, marineret, i karrysauce | 6.3 μg |
Sildepostej | 8 μg |
Sild, røget | 8.1 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 8.3 μg |
Sild, marineret | 10.1 μg |
Spegesild | 10.7 μg |
Sild, rå | 10.7 μg |
Torsk, rogn, konserves | 11 μg |
Torsk, rogn, rå | 12.1 μg |
Ørred, regnbue-, rå | 13 μg |
Sild, marineret, kryddersild | 13 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 18.7 μg |
Torsk, rogn, røget | 27.2 μg |