Fødevarer, lavt indhold: D3 cholecalciferol - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, lavt indhold: D3 cholecalciferol

Vis fødevarer, højt indhold

D3 cholecalciferol pr. 100 g 
Musling, konserves0 μg
Spegepølse0 μg
Røget svinefilet0 μg
Salt kød0 μg
Roastbeef0 μg
Paté, pålæg0 μg
Rullepølse0 μg
Bacon i skiver, rå0 μg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg0 μg
Kødpølse0 μg
Skinke, kogt, skiveskåret0 μg
Kyllingepølse, pålæg0 μg
Medisterpølse, røget0 μg
Leverpostej0 μg
Hamburgerryg, kogt0 μg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg0 μg
Leverpostej, fedtreduceret0 μg
Skummetmælkspulver0.018 μg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.05 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.05 μg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.05 μg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.06 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.06 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.06 μg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.06 μg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.06 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.065 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.066 μg
Skinkemignon, rå0.07 μg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.07 μg
Kvark, 5+0.07 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.07 μg
Rygeost, 5+0.071 μg
Svinekød, uspec., magert, råt0.071 μg
Kødpølse, fedtreduceret0.073 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.074 μg
Kærnemælk med citronsaft0.074 μg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.074 μg
Skummetmælk0.075 μg
Cacaoskummetmælk0.075 μg
Skummetmælk, økologisk0.075 μg
Cacaoskummetmælk (UHT)0.075 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.075 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.076 μg
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)0.076 μg
Kærnemælk0.077 μg
Hjerte, svin, råt0.078 μg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.078 μg
Svinekød, kæbeklump, rå0.08 μg
Letmælksyoghurt med saft0.08 μg
Svinekød, bov i tern, rå0.08 μg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.08 μg
Hamburgerryg, røget0.082 μg
Cacaomælk (UHT)0.082 μg
Cacaomælk0.083 μg
Skinke, kogt, konserves0.084 μg
Svinebov, helt afpudset, rå0.084 μg
Letmælk, økologisk0.085 μg
Ylette naturel0.085 μg
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)0.085 μg
Yoghurt med jordbær0.091 μg
Yoghurt med peach melba0.092 μg
Yoghurt med frugt, uspec.0.092 μg
Yoghurt med pære og banan0.092 μg
Yoghurt med müsli0.093 μg
Yoghurt med appelsinsaft0.093 μg
Svinekød, bagskank uden svær, rå0.096 μg
Ymer naturel0.098 μg
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)0.1 μg
Sødmælk (UHT)0.1 μg
A38, acidophilus tykmælk0.1 μg
Sødmælk, økologisk0.1 μg
Yoghurt naturel0.101 μg
Tykmælk0.101 μg
Kefir0.101 μg
Cultura, syrnet sødmælk0.101 μg
Hytteost, 20+0.11 μg
Figuraost, 10+0.11 μg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.11 μg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.11 μg
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå0.112 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.113 μg
Frugtkvark0.116 μg
Svinekød, bovsteaks, rå0.12 μg
Svinekam uden svær, rå0.12 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.12 μg
Bayonneskinke, udbenet0.121 μg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.121 μg
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå0.121 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.122 μg
Svinebov med svær, rå0.126 μg
Skinke, røget0.127 μg
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt0.13 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.131 μg
Skinke, røget, kogt0.133 μg
Ost, fast, 20+, alle typer0.138 μg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.14 μg
Camembert, 30+0.143 μg
Fløde 9 %, syrnet0.144 μg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.144 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.144 μg
Creme Fraiche 9%0.144 μg
Fløde 9 %0.145 μg
Danbo, 20+0.148 μg
Rygeost, 40+0.149 μg
Wienerpølse, konserves0.149 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.15 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.15 μg
Svinekød, ribsteaks, rå0.15 μg
Medisterpølse, rå0.151 μg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.153 μg
Sylte0.156 μg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.16 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.16 μg
Svinekam med svær, rå0.16 μg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.161 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.168 μg
Sprængt nakke, svinekød0.169 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.173 μg
Danbo, 30+0.176 μg
Ost, fast, 30+, alle typer0.177 μg
Skinke med skank, rå0.177 μg
Fløde 13 % (UHT)0.178 μg
Fløde 13 %0.179 μg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.18 μg
Svinekød, ribbensteg, rå0.18 μg
Bacon i tern, rå0.18 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.18 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.18 μg
Maribo, 30+0.181 μg
Kvark, 45+, med vanille0.183 μg
Wienerpølse0.184 μg
Wienerpølse, ristet0.184 μg
Smelteost, 30+0.185 μg
Pølse, hot dog0.186 μg
Pølse, cervelatpølse0.186 μg
Smelteost, 20+0.187 μg
Samsø, 30+0.187 μg
Kvark, 45+0.188 μg
Svinekød, spareribs, rå0.19 μg
Pølser, cocktailpølser0.19 μg
Mozzarella, 30+0.192 μg
Havarti, 30+0.196 μg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.204 μg
Feta, 40+0.209 μg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.21 μg
Fløde 18 %0.214 μg
Creme fraiche 18 %0.219 μg
Brie, 45+0.229 μg
Svinekød, revelsben, rå0.23 μg
Ost, fast, 40+, alle typer0.232 μg
Rullepølse, lammekød0.232 μg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.233 μg
Camembert, 45+0.235 μg
Grana, 32+0.237 μg
Parmesan, 32+0.237 μg
Elbo, 40+0.237 μg
Hingino, 32+0.242 μg
Smelteost, 45+0.247 μg
Camembert, 50+0.248 μg
Myseost, 33+0.252 μg
Mozzarella, 45+0.254 μg
Danbo, 45+0.254 μg
Feta, 50+0.257 μg
Ost, fast, 45+, alle typer0.257 μg
Esrom, 45+0.258 μg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.26 μg
Fontina, 45+0.26 μg
Havarti, 45+0.265 μg
Fynbo, 45+0.272 μg
Parmesan, revet0.272 μg
Samsø, 45+0.273 μg
Maribo, 45+0.274 μg
Brie, 50+0.279 μg
Emmentaler, 45+0.281 μg
Svenbo, 45+0.282 μg
Gruyere, 45+0.287 μg
Danablu 50+0.289 μg
Roquefort, 50+0.289 μg
Mycella, 50+0.291 μg
St. Paulin, 50+0.295 μg
Fontina, 50+0.297 μg
Chesire, 50+0.301 μg
Mynster, 50+0.31 μg
Cheddar, 50+0.314 μg
Flødeost, 60+0.314 μg
Brie, 60+0.326 μg
Salami0.329 μg
Svinekød, halssnitte, rå0.34 μg
Danablu 60+0.344 μg
Flødeost, 70+0.357 μg
Havarti, 60+0.357 μg
Esrom, 60+0.36 μg
Fløde 38 %, piskefløde0.372 μg
Creme fraiche 38 %0.375 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.411 μg
Svinespæk, rygspæk0.48 μg
Tunge, svin, rå0.7 μg
Tunge, svin, saltet0.7 μg
Tun i olie, konserves2.1 μg
Makrel i tomat, konserves2.38 μg
Makrel, filet, naturel, konserves2.71 μg
Tun i vand, konserves2.9 μg
Tun i tomat, konserves2.9 μg
Tun, rå2.9 μg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)3.8 μg
Makrel, røget5.2 μg
Makrel, rå5.45 μg
Sild, marineret, i karrysauce6.3 μg
Sildepostej8 μg
Sild, røget8.1 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå8.3 μg
Sild, marineret10.1 μg
Spegesild10.7 μg
Sild, rå10.7 μg
Torsk, rogn, konserves11 μg
Torsk, rogn, rå12.1 μg
Ørred, regnbue-, rå13 μg
Sild, marineret, kryddersild13 μg
Ørred, dam-, sø-, rå18.7 μg
Torsk, rogn, røget27.2 μg