| Nikkel, Ni pr. 100 g | |
| Bomuldsfrøolie | 0 μg |
| Rødfisk, rå | 0 μg |
| Cacaosmør | 0 μg |
| Fløde 18 % | 0 μg |
| Havkat, rå | 0 μg |
| Ørred, hav-, rå | 0 μg |
| Kuller, rå | 0 μg |
| Lange, filet, rå | 0 μg |
| Brosme, rå | 0 μg |
| Creme fraiche 18 % | 0 μg |
| Fløde 13 % | 0 μg |
| Fløde 13 % (UHT) | 0 μg |
| Bækforel, rå | 0 μg |
| Hvilling, rå | 0 μg |
| Stenbider, rå | 0 μg |
| Creme fraiche 38 % | 0 μg |
| Fløde 38 %, piskefløde | 0 μg |
| Kongeål (pighaj), rå | 0 μg |
| Søtunge, rå | 0 μg |
| Ål, røget | 0.17 μg |
| Ål, rå | 0.17 μg |
| Smør, saltet | 0.206 μg |
| Smør, usaltet | 0.206 μg |
| Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec. | 0.28 μg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.3 μg |
| Mineralvand, dansk vand o.lign. | 0.3 μg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.3 μg |
| Champignon, rå | 0.3 μg |
| Grapefrugtjuice, konserves, usødet | 0.3 μg |
| Kylling, kød og skind, rå | 0.3 μg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.3 μg |
| Champignon, konserves | 0.3 μg |
| Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec. | 0.38 μg |
| Mineralvand, sodavand, Cola | 0.38 μg |
| Aubergine, rå | 0.395 μg |
| Makrel, røget | 0.423 μg |
| Makrel i tomat, konserves | 0.423 μg |
| Makrel, rå | 0.423 μg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 0.423 μg |
| Hare, rå | 0.5 μg |
| Vand, drikke-, vejl. værdier | 0.5 μg |
| Tunge, okse, rå | 0.5 μg |
| Kanin, kød, rå | 0.5 μg |
| Madeira | 0.5 μg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 0.5 μg |
| Øl, let pilsner, ubeskattet, uspec. | 0.52 μg |
| Agurk, syltet | 0.6 μg |
| Agurk, rå | 0.6 μg |
| Appelsinjuice, konserves | 0.6 μg |
| Asier, syltede, uden tilsat sukker | 0.6 μg |
| Æg, hvide, rå | 0.6 μg |
| Asier, syltede | 0.6 μg |
| Creme Fraiche 9% | 0.636 μg |
| Letmælk, økologisk | 0.667 μg |
| Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.667 μg |
| Æg, hele, rå | 0.686 μg |
| Tomat, dansk, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.7 μg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, hakket, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tværreb, råt | 0.7 μg |
| Kogt oksebryst | 0.7 μg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, culotte, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, slag, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, yderlår, råt | 0.7 μg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.7 μg |
| Oksekød, tykkam, rå | 0.7 μg |
| Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 0.782 μg |
| Bacon i skiver, rå | 0.8 μg |
| Sild, røget | 0.8 μg |
| Skummetmælk | 0.803 μg |
| Skummetmælk, økologisk | 0.803 μg |
| Kaffe, instant, drikkeklar | 0.81 μg |
| Æble, dansk, råt | 0.818 μg |
| Æble, uspec., råt | 0.837 μg |
| Æblemost, uspec. | 0.89 μg |
| Æble, importeret, råt | 0.895 μg |
| Vindrue, rå | 0.895 μg |
| Ørred, regnbue-, rå | 0.9 μg |
| Kalvekød, fedt, råt | 0.9 μg |
| Kalvekød, helt magert | 0.9 μg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 0.9 μg |
| A38, acidophilus tykmælk | 0.958 μg |
| Sødmælk, økologisk | 0.958 μg |
| Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.958 μg |
| Sødmælk (UHT) | 0.958 μg |
| Kærnemælk | 0.977 μg |
| Kærnemælk med citronsaft | 0.977 μg |
| Øl, pilsner, skatteklasse 1, uspec. | 0.992 μg |
| Tunge, kalv, saltet | 1 μg |
| Fløde 9 % | 1 μg |
| Hjerte, okse, råt | 1 μg |
| Ising, rå | 1 μg |
| Yoghurt naturel | 1 μg |
| Roastbeef | 1 μg |
| Roquefort, 50+ | 1 μg |
| Flødeost, 70+ | 1 μg |
| Flødeost, 60+ | 1 μg |
| Danablu 50+ | 1 μg |
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1 μg |
| Tunge, svin, saltet | 1 μg |
| Hjerte, svin, råt | 1 μg |
| Blodpølse | 1 μg |
| Tunge, svin, rå | 1 μg |
| Letmælksyoghurt med saft | 1 μg |
| Bacon i tern, rå | 1 μg |
| Danablu 60+ | 1 μg |
| Brissel, kalv, rå | 1 μg |
| Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 1 μg |
| Fløde 9 %, syrnet | 1 μg |
| Kvark, 45+, med vanille | 1 μg |
| Hjerte, kalv, råt | 1 μg |
| Kvark, 5+ | 1 μg |
| Tunge, kalv, rå | 1 μg |
| Mycella, 50+ | 1 μg |
| Gruyere, 45+ | 1 μg |
| Kvark, 45+ | 1 μg |
| Blæksprutte, rå | 1.1 μg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 1.1 μg |
| Blomkål, dansk, rå | 1.11 μg |
| Lever, kalv, rå | 1.14 μg |
| Tun, rå | 1.16 μg |
| Leverpostej | 1.2 μg |
| Hamburgerryg, kogt | 1.3 μg |
| Sild, rå | 1.36 μg |
| Sild, marineret | 1.36 μg |
| Lever, ande, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 1.4 μg |
| Sej, filet, dybfrost | 1.46 μg |
| Sej, filet, rå | 1.46 μg |
| Hornfisk, rå | 1.49 μg |
| Kirsebær, rå | 1.5 μg |
| Hellefisk, røget | 1.51 μg |
| Hellefisk, gravad | 1.51 μg |
| Hellefisk, rå | 1.51 μg |
| Lever, svin, rå | 1.59 μg |
| Frugtkvark | 1.59 μg |
| Paté, pålæg | 1.6 μg |
| Fårekød, kølle, rå | 1.67 μg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 1.7 μg |
| Kalvekød, magert, råt | 1.7 μg |
| Bladselleri, rå | 1.75 μg |
| Kinakål, pe-tsai, rå | 1.75 μg |
| Ymer naturel | 1.75 μg |
| Torsk, lever, røget | 1.8 μg |
| Salat, hovedsalat, rå | 1.8 μg |
| Torsk, lever, rå | 1.8 μg |
| Nyre, kalv, rå | 1.87 μg |
| Vindruekerneolie | 1.9 μg |
| Tomat, flået, konserves | 1.95 μg |
| Tomat, uspec., rå | 1.95 μg |
| Rygeost, 5+ | 2 μg |
| Tun i olie, konserves | 2 μg |
| Kefir | 2 μg |
| Hestekød, råt | 2 μg |
| Rygeost, 40+ | 2 μg |
| Medisterpølse, rå | 2 μg |
| Tun i tomat, konserves | 2 μg |
| Vingummi | 2 μg |
| Cultura, syrnet sødmælk | 2 μg |
| Salt kød | 2 μg |
| Brisling, rå | 2 μg |
| Laks, saltet | 2 μg |
| Tykmælk | 2 μg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 2 μg |
| Hytteost, 20+ | 2 μg |
| Tun i vand, konserves | 2 μg |
| Te, drikkeklar | 2.06 μg |
| Yoghurt med peach melba | 2.1 μg |
| Yoghurt med pære og banan | 2.1 μg |
| Yoghurt med frugt, uspec. | 2.1 μg |
| Vermouth, tør | 2.1 μg |
| Savoykål, rå | 2.1 μg |
| Lever, kylling, rå | 2.1 μg |
| Yoghurt med jordbær | 2.1 μg |
| Yoghurt med appelsinsaft | 2.1 μg |
| Vermouth, sød | 2.1 μg |
| Rødvin, uspec. | 2.12 μg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 2.14 μg |
| Lammekød, bryst, råt | 2.14 μg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 2.14 μg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 2.14 μg |
| Lammekød, rygstykke, råt | 2.14 μg |
| Lammekød, uspec., råt | 2.14 μg |
| Lammekød, slag, råt | 2.14 μg |
| Lammekød, bov, rå | 2.14 μg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 2.2 μg |
| Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 2.28 μg |
| Laks, rå | 2.29 μg |
| Laks, gravad | 2.29 μg |
| Laks, konserves | 2.29 μg |
| Øl, mørkt hvidtøl, ubeskattet, uspec. | 2.3 μg |
| Øl, skatteklasse 2, uspec. | 2.3 μg |
| Øl, skatteklasse 3, uspec. | 2.3 μg |
| Hvidvin, tør | 2.31 μg |
| Flødeis | 2.35 μg |
| Torsk, filet, rå | 2.42 μg |
| Reje, dybfrost | 2.49 μg |
| Reje, kogt | 2.49 μg |
| Reje, konserves | 2.49 μg |
| Svinekød, bagskank uden svær, rå | 2.5 μg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 2.5 μg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.5 μg |
| Skinke, røget, kogt | 2.5 μg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 2.5 μg |
| Rugbrød, lyst | 2.5 μg |
| Svinebov med svær, rå | 2.5 μg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 2.5 μg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 2.5 μg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 2.5 μg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 2.5 μg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.5 μg |
| Skinke, kogt, konserves | 2.5 μg |
| Svinekød, halssnitte, rå | 2.5 μg |
| Skinke med skank, rå | 2.5 μg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 2.5 μg |
| Bayonneskinke, udbenet | 2.5 μg |
| Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 2.5 μg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.5 μg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 2.5 μg |
| Skinke, røget | 2.5 μg |