Nikkel, Ni pr. 100 g | |
Bomuldsfrøolie | 0 μg |
Rødfisk, rå | 0 μg |
Cacaosmør | 0 μg |
Fløde 18 % | 0 μg |
Havkat, rå | 0 μg |
Ørred, hav-, rå | 0 μg |
Kuller, rå | 0 μg |
Lange, filet, rå | 0 μg |
Brosme, rå | 0 μg |
Creme fraiche 18 % | 0 μg |
Fløde 13 % | 0 μg |
Fløde 13 % (UHT) | 0 μg |
Bækforel, rå | 0 μg |
Hvilling, rå | 0 μg |
Stenbider, rå | 0 μg |
Creme fraiche 38 % | 0 μg |
Fløde 38 %, piskefløde | 0 μg |
Kongeål (pighaj), rå | 0 μg |
Søtunge, rå | 0 μg |
Ål, røget | 0.17 μg |
Ål, rå | 0.17 μg |
Smør, saltet | 0.206 μg |
Smør, usaltet | 0.206 μg |
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec. | 0.28 μg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.3 μg |
Mineralvand, dansk vand o.lign. | 0.3 μg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.3 μg |
Champignon, rå | 0.3 μg |
Grapefrugtjuice, konserves, usødet | 0.3 μg |
Kylling, kød og skind, rå | 0.3 μg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.3 μg |
Champignon, konserves | 0.3 μg |
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec. | 0.38 μg |
Mineralvand, sodavand, Cola | 0.38 μg |
Aubergine, rå | 0.395 μg |
Makrel, røget | 0.423 μg |
Makrel i tomat, konserves | 0.423 μg |
Makrel, rå | 0.423 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 0.423 μg |
Hare, rå | 0.5 μg |
Vand, drikke-, vejl. værdier | 0.5 μg |
Tunge, okse, rå | 0.5 μg |
Kanin, kød, rå | 0.5 μg |
Madeira | 0.5 μg |
Kalkun, kød og skind, rå | 0.5 μg |
Øl, let pilsner, ubeskattet, uspec. | 0.52 μg |
Agurk, syltet | 0.6 μg |
Agurk, rå | 0.6 μg |
Appelsinjuice, konserves | 0.6 μg |
Asier, syltede, uden tilsat sukker | 0.6 μg |
Æg, hvide, rå | 0.6 μg |
Asier, syltede | 0.6 μg |
Creme Fraiche 9% | 0.636 μg |
Letmælk, økologisk | 0.667 μg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.667 μg |
Æg, hele, rå | 0.686 μg |
Tomat, dansk, rå | 0.7 μg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 0.7 μg |
Oksekød, mellemskært, råt | 0.7 μg |
Oksekød, tykbryst, råt | 0.7 μg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.7 μg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, hakket, råt | 0.7 μg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.7 μg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.7 μg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 0.7 μg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, lårtunge, rå | 0.7 μg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.7 μg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.7 μg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.7 μg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.7 μg |
Oksekød, tværreb, råt | 0.7 μg |
Kogt oksebryst | 0.7 μg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, culotte, rå | 0.7 μg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.7 μg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.7 μg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.7 μg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 0.7 μg |
Oksekød, slag, råt | 0.7 μg |
Oksekød, yderlår, råt | 0.7 μg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.7 μg |
Oksekød, tykkam, rå | 0.7 μg |
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 0.782 μg |
Bacon i skiver, rå | 0.8 μg |
Sild, røget | 0.8 μg |
Skummetmælk | 0.803 μg |
Skummetmælk, økologisk | 0.803 μg |
Kaffe, instant, drikkeklar | 0.81 μg |
Æble, dansk, råt | 0.818 μg |
Æble, uspec., råt | 0.837 μg |
Æblemost, uspec. | 0.89 μg |
Æble, importeret, råt | 0.895 μg |
Vindrue, rå | 0.895 μg |
Ørred, regnbue-, rå | 0.9 μg |
Kalvekød, fedt, råt | 0.9 μg |
Kalvekød, helt magert | 0.9 μg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 0.9 μg |
A38, acidophilus tykmælk | 0.958 μg |
Sødmælk, økologisk | 0.958 μg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 0.958 μg |
Sødmælk (UHT) | 0.958 μg |
Kærnemælk | 0.977 μg |
Kærnemælk med citronsaft | 0.977 μg |
Øl, pilsner, skatteklasse 1, uspec. | 0.992 μg |
Tunge, kalv, saltet | 1 μg |
Fløde 9 % | 1 μg |
Hjerte, okse, råt | 1 μg |
Ising, rå | 1 μg |
Yoghurt naturel | 1 μg |
Roastbeef | 1 μg |
Roquefort, 50+ | 1 μg |
Flødeost, 70+ | 1 μg |
Flødeost, 60+ | 1 μg |
Danablu 50+ | 1 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1 μg |
Tunge, svin, saltet | 1 μg |
Hjerte, svin, råt | 1 μg |
Blodpølse | 1 μg |
Tunge, svin, rå | 1 μg |
Letmælksyoghurt med saft | 1 μg |
Bacon i tern, rå | 1 μg |
Danablu 60+ | 1 μg |
Brissel, kalv, rå | 1 μg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 1 μg |
Fløde 9 %, syrnet | 1 μg |
Kvark, 45+, med vanille | 1 μg |
Hjerte, kalv, råt | 1 μg |
Kvark, 5+ | 1 μg |
Tunge, kalv, rå | 1 μg |
Mycella, 50+ | 1 μg |
Gruyere, 45+ | 1 μg |
Kvark, 45+ | 1 μg |
Blæksprutte, rå | 1.1 μg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 1.1 μg |
Blomkål, dansk, rå | 1.11 μg |
Lever, kalv, rå | 1.14 μg |
Tun, rå | 1.16 μg |
Leverpostej | 1.2 μg |
Hamburgerryg, kogt | 1.3 μg |
Sild, rå | 1.36 μg |
Sild, marineret | 1.36 μg |
Lever, ande, rå | 1.4 μg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 1.4 μg |
Sej, filet, dybfrost | 1.46 μg |
Sej, filet, rå | 1.46 μg |
Hornfisk, rå | 1.49 μg |
Kirsebær, rå | 1.5 μg |
Hellefisk, røget | 1.51 μg |
Hellefisk, gravad | 1.51 μg |
Hellefisk, rå | 1.51 μg |
Lever, svin, rå | 1.59 μg |
Frugtkvark | 1.59 μg |
Paté, pålæg | 1.6 μg |
Fårekød, kølle, rå | 1.67 μg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 1.7 μg |
Kalvekød, magert, råt | 1.7 μg |
Bladselleri, rå | 1.75 μg |
Kinakål, pe-tsai, rå | 1.75 μg |
Ymer naturel | 1.75 μg |
Torsk, lever, røget | 1.8 μg |
Salat, hovedsalat, rå | 1.8 μg |
Torsk, lever, rå | 1.8 μg |
Nyre, kalv, rå | 1.87 μg |
Vindruekerneolie | 1.9 μg |
Tomat, flået, konserves | 1.95 μg |
Tomat, uspec., rå | 1.95 μg |
Rygeost, 5+ | 2 μg |
Tun i olie, konserves | 2 μg |
Kefir | 2 μg |
Hestekød, råt | 2 μg |
Rygeost, 40+ | 2 μg |
Medisterpølse, rå | 2 μg |
Tun i tomat, konserves | 2 μg |
Vingummi | 2 μg |
Cultura, syrnet sødmælk | 2 μg |
Salt kød | 2 μg |
Brisling, rå | 2 μg |
Laks, saltet | 2 μg |
Tykmælk | 2 μg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 2 μg |
Hytteost, 20+ | 2 μg |
Tun i vand, konserves | 2 μg |
Te, drikkeklar | 2.06 μg |
Yoghurt med peach melba | 2.1 μg |
Yoghurt med pære og banan | 2.1 μg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 2.1 μg |
Vermouth, tør | 2.1 μg |
Savoykål, rå | 2.1 μg |
Lever, kylling, rå | 2.1 μg |
Yoghurt med jordbær | 2.1 μg |
Yoghurt med appelsinsaft | 2.1 μg |
Vermouth, sød | 2.1 μg |
Rødvin, uspec. | 2.12 μg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 2.14 μg |
Lammekød, bryst, råt | 2.14 μg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 2.14 μg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 2.14 μg |
Lammekød, rygstykke, råt | 2.14 μg |
Lammekød, uspec., råt | 2.14 μg |
Lammekød, slag, råt | 2.14 μg |
Lammekød, bov, rå | 2.14 μg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 2.2 μg |
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 2.28 μg |
Laks, rå | 2.29 μg |
Laks, gravad | 2.29 μg |
Laks, konserves | 2.29 μg |
Øl, mørkt hvidtøl, ubeskattet, uspec. | 2.3 μg |
Øl, skatteklasse 2, uspec. | 2.3 μg |
Øl, skatteklasse 3, uspec. | 2.3 μg |
Hvidvin, tør | 2.31 μg |
Flødeis | 2.35 μg |
Torsk, filet, rå | 2.42 μg |
Reje, dybfrost | 2.49 μg |
Reje, kogt | 2.49 μg |
Reje, konserves | 2.49 μg |
Svinekød, bagskank uden svær, rå | 2.5 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 2.5 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.5 μg |
Skinke, røget, kogt | 2.5 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 2.5 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 2.5 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 2.5 μg |
Rugbrød, lyst | 2.5 μg |
Svinebov med svær, rå | 2.5 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 2.5 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 2.5 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 2.5 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 2.5 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 2.5 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.5 μg |
Skinke, kogt, konserves | 2.5 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 2.5 μg |
Skinke med skank, rå | 2.5 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 2.5 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 2.5 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 2.5 μg |
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 2.5 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 2.5 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.5 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 2.5 μg |
Skinke, røget | 2.5 μg |