Agurk, syltet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Agurk, syltet

Cucumis sativus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.7 %
   Fedt, total2.5 %
   Kulhydrat, total95.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi296kJ
Protein, total0.3g
   total-N0.1g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total17.3g
   kulhydrat, tilgængelig16.1g
   tilsat sukker15g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske3.1g
Vand79.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.07aTE
   alfa-tokoferol0.07mg
K-vitamin0μg
B12-vitamin0μg

Mineraler
Kalium, K140mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg9.5mg
Phosphor, P19mg
Jern, Fe0.49mg
Kobber, Cu0.057mg
Zink, Zn0.18mg
Mangan, Mn0.085mg
Chrom, Cr2μg
Nikkel, Ni0.6μg

Kulhydrater
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0688