Tomat, flået, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Tomat, flået, konserves

Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total20.8 %
   Fedt, total11.6 %
   Kulhydrat, total67.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi90kJ
Protein, total1.2g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total3.9g
   kulhydrat, tilgængelig3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand94g

Vitaminer
A-vitamin29.3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten352μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.74aTE
   alfa-tokoferol0.74mg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.055mg
Niacin0.777NE
   niacin0.577mg
   tryptofans bidrag0.2mg
B6-vitamin0.111mg
Pantothensyre0.23mg
Biotin1.5μg
Folat24μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin11.3mg
   L-ascorbinsyre11.3mg

Mineraler
Natrium, Na143mg
Kalium, K188mg
Calcium, Ca31mg
Magnesium, Mg11mg
Phosphor, P19mg
Jern, Fe0.97mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn0.3mg
Jod, I0.2μg
Mangan, Mn0.11mg
Chrom, Cr1.3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni1.95μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.3g

Fedtsyrer
C16:00.048g
C18:00.007g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.034g
C18:2, n-60.135g
C18:3, n-30.014g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.055g
Sum monoumættede0.036g
Sum polyumættede0.149g
Sum n-3 fedtsyrer0.013g
Sum n-6 fedtsyrer0.135g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin56mg
Leucin48mg
Lysin56mg
Methionin13mg
Cystin10mg
Phenylalanin33mg
Tyrosin44mg
Threonin33mg
Tryptofan12mg
Valin35mg
Arginin44mg
Histidin19mg
Alanin31mg
Asparaginsyre140mg
Glutaminsyre330mg
Glycin35mg
Prolin38mg
Serin42mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0307