Tomat, flået, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Tomat, flået, konserves
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.8 %
Fedt, total
11.6 %
Kulhydrat, total
67.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
90
kJ
Protein, total
1.2
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.9
g
kulhydrat, tilgængelig
3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
94
g
Vitaminer
A-vitamin
29.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
352
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.74
aTE
alfa-tokoferol
0.74
mg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.055
mg
Niacin
0.777
NE
niacin
0.577
mg
tryptofans bidrag
0.2
mg
B6-vitamin
0.111
mg
Pantothensyre
0.23
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
24
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
11.3
mg
L-ascorbinsyre
11.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
143
mg
Kalium, K
188
mg
Calcium, Ca
31
mg
Magnesium, Mg
11
mg
Phosphor, P
19
mg
Jern, Fe
0.97
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Jod, I
0.2
μg
Mangan, Mn
0.11
mg
Chrom, Cr
1.3
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
1.95
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
2.3
g
Fedtsyrer
C16:0
0.048
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.034
g
C18:2, n-6
0.135
g
C18:3, n-3
0.014
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.055
g
Sum monoumættede
0.036
g
Sum polyumættede
0.149
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.013
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.135
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
56
mg
Leucin
48
mg
Lysin
56
mg
Methionin
13
mg
Cystin
10
mg
Phenylalanin
33
mg
Tyrosin
44
mg
Threonin
33
mg
Tryptofan
12
mg
Valin
35
mg
Arginin
44
mg
Histidin
19
mg
Alanin
31
mg
Asparaginsyre
140
mg
Glutaminsyre
330
mg
Glycin
35
mg
Prolin
38
mg
Serin
42
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0307