Vindrue, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Kernefrugt
Vindrue, rå
Vitis vinifera L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.1 %
Fedt, total
5.6 %
Kulhydrat, total
91.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
261
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.4
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
14.7
g
kulhydrat, tilgængelig
13.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
84
g
Vitaminer
A-vitamin
2.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
33
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.4
aTE
alfa-tokoferol
0.4
mg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.01
mg
Niacin
0.183
NE
niacin
0.15
mg
tryptofans bidrag
0.033
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.075
mg
Biotin
0.3
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
10.8
mg
L-ascorbinsyre
10.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
152
mg
Calcium, Ca
13.5
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
21.8
mg
Jern, Fe
0.2
mg
Kobber, Cu
0.15
mg
Zink, Zn
0.059
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.085
mg
Chrom, Cr
0.17
μg
Selen, Se
0.326
μg
Nikkel, Ni
0.895
μg
Kulhydrater
Fructose
7.1
g
Glucose
7.4
g
Saccharose
0.5
g
Sukkerarter, ialt
15
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.003
g
C16:0
0.112
g
C18:0
0.015
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.016
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.09
g
C18:3, n-3
0.027
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.13
g
Sum monoumættede
0.016
g
Sum polyumættede
0.118
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.09
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
4
mg
Leucin
10
mg
Lysin
11
mg
Methionin
17
mg
Cystin
8
mg
Phenylalanin
10
mg
Tyrosin
9
mg
Threonin
14
mg
Tryptofan
2
mg
Valin
14
mg
Arginin
37
mg
Histidin
18
mg
Alanin
21
mg
Asparaginsyre
61
mg
Glutaminsyre
100
mg
Glycin
15
mg
Prolin
17
mg
Serin
24
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0329