Kirsebær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Stenfrugt
Kirsebær, rå
Prunus avium (L.) L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.8 %
Fedt, total
4.7 %
Kulhydrat, total
85.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 13%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
231
kJ
Protein, total
1.4
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
12.2
g
kulhydrat, tilgængelig
10.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
85.3
g
Vitaminer
A-vitamin
5.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
69
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
B1-vitamin, thiamin
0.025
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.317
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Pantothensyre
0.26
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
8
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
10
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
176
mg
Calcium, Ca
20.8
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
27.9
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
0.1
mg
Jod, I
0.2
μg
Mangan, Mn
0.08
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
1.5
μg
Kulhydrater
Fructose
5.4
g
Glucose
6.1
g
Saccharose
0.2
g
Sukkerarter, ialt
11.7
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.002
g
C16:0
0.052
g
C18:0
0.017
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.091
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.052
g
C18:3, n-3
0.05
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.071
g
Sum monoumættede
0.093
g
Sum polyumættede
0.102
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.05
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.052
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
24
mg
Leucin
35
mg
Lysin
46
mg
Methionin
5
mg
Cystin
4
mg
Phenylalanin
24
mg
Tyrosin
15
mg
Threonin
26
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
33
mg
Arginin
20
mg
Histidin
16
mg
Alanin
37
mg
Asparaginsyre
740
mg
Glutaminsyre
46
mg
Glycin
29
mg
Prolin
40
mg
Serin
40
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0121