Appelsinjuice, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Appelsinjuice, konserves
Citrus sinensis
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.6 %
Fedt, total
2.1 %
Kulhydrat, total
92.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
180
kJ
Protein, total
0.6
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
9.9
g
kulhydrat, tilgængelig
9.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
89
g
Vitaminer
A-vitamin
2.42
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
29
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.028
mg
Niacin
0.347
NE
niacin
0.314
mg
tryptofans bidrag
0.033
mg
B6-vitamin
0.049
mg
Pantothensyre
0.15
mg
Biotin
0.89
μg
Folat
16
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
39.4
mg
L-ascorbinsyre
34.4
mg
L-dehydroascorbinsyre
5
mg
Mineraler
Natrium, Na
15
mg
Kalium, K
168
mg
Calcium, Ca
17.1
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
21.6
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.038
mg
Zink, Zn
0.061
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
0.4
μg
Selen, Se
0.042
μg
Nikkel, Ni
0.6
μg
Kulhydrater
Fructose
2.8
g
Glucose
3.4
g
Saccharose
2.2
g
Sukkerarter, ialt
8.4
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.026
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0.006
g
C18:1, n-9
0.031
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.039
g
C18:3, n-3
0.01
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.026
g
Sum monoumættede
0.037
g
Sum polyumættede
0.049
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.01
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.039
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
6
mg
Leucin
11
mg
Lysin
8
mg
Methionin
3
mg
Cystin
4
mg
Phenylalanin
7
mg
Tyrosin
3
mg
Threonin
7
mg
Tryptofan
2
mg
Valin
9
mg
Arginin
40
mg
Histidin
3
mg
Alanin
13
mg
Asparaginsyre
63
mg
Glutaminsyre
28
mg
Glycin
8
mg
Prolin
37
mg
Serin
11
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0355