Bladselleri, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Bladselleri, rå
Apium graveolens L. var. dulce
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11 %
Fedt, total
7 %
Kulhydrat, total
81.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
93
kJ
Protein, total
0.7
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
5.2
g
kulhydrat, tilgængelig
3.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
92.9
g
Vitaminer
A-vitamin
1.42
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
17
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
B1-vitamin, thiamin
0.035
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.075
mg
Niacin
0.617
NE
niacin
0.45
mg
tryptofans bidrag
0.167
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
28
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
9
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
318
mg
Calcium, Ca
56.7
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
30.1
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
0.1
mg
Jod, I
1.1
μg
Chrom, Cr
1.6
μg
Selen, Se
0.046
μg
Nikkel, Ni
1.75
μg
Kulhydrater
Fructose
0.4
g
Glucose
0.5
g
Saccharose
0.3
g
Sukkerarter, ialt
1.2
g
Stivelse
0.1
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.032
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.027
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.069
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.037
g
Sum monoumættede
0.028
g
Sum polyumættede
0.069
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.069
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
23
mg
Leucin
35
mg
Lysin
30
mg
Methionin
5
mg
Cystin
4
mg
Phenylalanin
22
mg
Tyrosin
10
mg
Threonin
22
mg
Tryptofan
10
mg
Valin
30
mg
Arginin
22
mg
Histidin
13
mg
Alanin
25
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
98
mg
Glycin
23
mg
Prolin
19
mg
Serin
22
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0015