Aubergine, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Aubergine, rå
Solanum melongena L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.7 %
Fedt, total
3.7 %
Kulhydrat, total
81.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
82
kJ
Protein, total
0.9
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
5
g
kulhydrat, tilgængelig
2.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
93.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.03
aTE
alfa-tokoferol
0.03
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.933
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
0.133
mg
B6-vitamin
0.08
mg
Pantothensyre
0.22
mg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
240
mg
Calcium, Ca
8.4
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
30.3
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
0.16
mg
Jod, I
0.15
μg
Mangan, Mn
0.25
mg
Chrom, Cr
0.7
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
0.395
μg
Kulhydrater
Fructose
1.4
g
Glucose
1.4
g
Saccharose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
2.9
g
Stivelse
0.2
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
42
mg
Leucin
60
mg
Lysin
44
mg
Methionin
10
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
41
mg
Tyrosin
26
mg
Threonin
35
mg
Tryptofan
8
mg
Valin
50
mg
Arginin
53
mg
Histidin
21
mg
Alanin
47
mg
Asparaginsyre
150
mg
Glutaminsyre
170
mg
Glycin
38
mg
Prolin
41
mg
Serin
39
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0010