Æblemost, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Drikkevarer
»
Limonade, mineralvand, saftdrik o.l.
Æblemost, uspec.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1 %
Fedt, total
2.1 %
Kulhydrat, total
96.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
179
kJ
Protein, total
0.1
g
total-N
0
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
10.2
g
kulhydrat, tilgængelig
10.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
87.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.01
aTE
alfa-tokoferol
0.01
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.021
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.017
mg
Niacin
0.117
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.017
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.063
mg
Folat
0.13
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0.9
mg
L-ascorbinsyre
0.9
mg
L-dehydroascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
80
mg
Calcium, Ca
9
mg
Magnesium, Mg
4.5
mg
Phosphor, P
6
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.006
mg
Zink, Zn
0.039
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.056
mg
Chrom, Cr
2.6
μg
Selen, Se
0.031
μg
Nikkel, Ni
0.89
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
10.2
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.002
g
C16:0
0.024
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.006
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.044
g
C18:3, n-3
0.009
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.029
g
Sum monoumættede
0.006
g
Sum polyumættede
0.053
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.009
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.044
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
2
mg
Leucin
3
mg
Lysin
3
mg
Methionin
1
mg
Cystin
0
mg
Phenylalanin
2
mg
Tyrosin
1
mg
Threonin
2
mg
Tryptofan
1
mg
Valin
2
mg
Arginin
1
mg
Histidin
1
mg
Alanin
3
mg
Asparaginsyre
18
mg
Glutaminsyre
5
mg
Glycin
2
mg
Prolin
19
mg
Serin
3
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0337