Cystin pr. 100 g | |
Rom | 0 mg |
Æblemost, uspec. | 0 mg |
Safflowerolie (højt oliesyreindhold) | 0 mg |
Rapsolie (lavt erucasyreindhold) | 0 mg |
Rapsolie | 0 mg |
Solsikkeolie | 0 mg |
Hvedekimolie | 0 mg |
Majsolie | 0 mg |
Gin | 0 mg |
Whisky | 0 mg |
Vodka | 0 mg |
Sesamolie | 0 mg |
Bomuldsfrøolie | 0 mg |
Kokosfedt, Palmin | 0 mg |
Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec. | 0 mg |
Rødkål, konserves, uden tilsat sukker | 0 mg |
Valnøddeolie | 0 mg |
Kokosfedt | 0 mg |
Palmeolie | 0 mg |
Gåsefedt | 0 mg |
Svinefedt, afsmeltet | 0 mg |
Dressing, italiensk | 0 mg |
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 0 mg |
Bolcher, blandede | 0 mg |
Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec. | 0 mg |
Hørfrøolie | 0 mg |
Salt, stensalt, køkkensalt | 0 mg |
Gelatine | 0 mg |
Vindruekerneolie | 0 mg |
Likør, Crème de Menthe | 0 mg |
Safflowerolie (højt linolsyreindhold) | 0 mg |
Mayonnaise, fedtreduceret | 0 mg |
Cacaosmør | 0 mg |
Sojaolie | 0 mg |
Dressing, thousand island | 0 mg |
Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec. | 0 mg |
Mineralvand, dansk vand o.lign. | 0 mg |
Olivenolie | 0 mg |
Sukker, brun farin | 0 mg |
Spirituosa, gennemsnitlige værdier | 0 mg |
Æble, dansk, råt | 1 mg |
Abrikos, tørret | 1 mg |
Rødbede, konserves | 1 mg |
Rabarber, dybfrost | 1 mg |
Radise, rå | 1 mg |
Æble, importeret, råt | 1 mg |
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker | 1 mg |
Grapefrugtjuice, konserves, usødet | 1 mg |
Rødkål, rå | 1 mg |
Gulerod, uspec., rå | 1 mg |
Rødkål, konserves | 1 mg |
Gulerod, dansk, rå | 1 mg |
Pære, konserves | 1 mg |
Gulerod, juice, konserves | 1 mg |
Græskar, konserves | 1 mg |
Rødbede, rå | 1 mg |
Æble, uspec., råt | 1 mg |
Gulerod, importeret, rå | 1 mg |
Kørvel, hakket, dybfrost | 1 mg |
Rabarber, rå | 1 mg |
Honningmelon, rå | 1 mg |
Grapefrugt, rå | 2 mg |
Kaffe, drikkeklar | 2 mg |
Kaffe, instant, drikkeklar | 2 mg |
Sagogryn (kartoffelstivelse) | 2 mg |
Abrikos, rå | 2 mg |
Jordbær, dybfrost, usukrede | 2 mg |
Agurk, rå | 2 mg |
Salat, hovedsalat, rå | 2 mg |
Æble, tørret | 2 mg |
Kirsebærsaft, sød, koncentreret | 2 mg |
Æblegele | 2 mg |
Pære, rå | 2 mg |
Abrikos, konserves, let sukkerlage | 2 mg |
Græskar, rå | 2 mg |
Mandarin, rå | 2 mg |
Kartoffelmel | 2 mg |
Blomme, rå | 2 mg |
Kirsebærsaft, sur, koncentreret | 2 mg |
Jordbær, syltede | 2 mg |
Cantaloupe (melon), rå | 2 mg |
Kørvel, rå | 2 mg |
Julesalat, rå | 2 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, drikkeklar | 2 mg |
Appelsinmarmelade | 2 mg |
Jordbær i sukkerlage, konserves | 2 mg |
Jordbærsaft, sur, koncentreret | 3 mg |
Jordbærmarmelade | 3 mg |
Sveske, rå | 3 mg |
Tranebær, rå | 3 mg |
Jordbær, dybfrost, sukrede | 3 mg |
Appelsin, rå | 3 mg |
Kirsebær, syltede | 3 mg |
Vandmelon, rå | 3 mg |
Jordbærsaft, sød, koncentreret | 3 mg |
Spinat, hakket, dybfrost | 3 mg |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 3 mg |
Selleri, rod, rå | 4 mg |
Appelsinjuice, konserves | 4 mg |
Spinat, rå | 4 mg |
Kirsebær, rå | 4 mg |
Smør, saltet | 4 mg |
Jordbær, rå | 4 mg |
Karse, frisk | 4 mg |
Banan, rå | 4 mg |
Smør, usaltet | 4 mg |
Blåbær, frosne, usukrede | 4 mg |
Bladselleri, rå | 4 mg |
Selleri, blade, rå | 4 mg |
Voksbønner, konserves | 5 mg |
Hvidkål, rå | 5 mg |
Brøndkarse, rå | 5 mg |
Pastinak, rå | 5 mg |
Paradisæble, råt | 5 mg |
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt | 5 mg |
Løg, hakkede, dybfrost | 5 mg |
Fersken, konserves | 5 mg |
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt | 5 mg |
Nektarin, rå | 5 mg |
Tomat, dansk, rå | 6 mg |
Asparges, grønne, rå | 6 mg |
Citron, rå | 6 mg |
Tomat, uspec., rå | 6 mg |
Loquat, japansk mispel, rå | 6 mg |
Dressing, fransk | 6 mg |
Salat, Iceberg, rå | 6 mg |
Asparges, konserves | 6 mg |
Tomatjuice, konserves | 6 mg |
Salat, Romaine, romersk, rå | 6 mg |
Peberfrugt, konserves | 6 mg |
Grønne bønner, konserves | 6 mg |
Champignon, konserves | 6 mg |
Mandarin, konserves | 6 mg |
Aubergine, rå | 6 mg |
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 7 mg |
Knudekål, glaskål, rå | 7 mg |
Champignon, rå | 7 mg |
Asparges, uspec., rå | 7 mg |
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 7 mg |
Peberfrugt, grøn, rå | 7 mg |
Grønkål, konserves | 7 mg |
Voksbønner, rå | 7 mg |
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt | 7 mg |
Grønne bønner, dybfrost | 8 mg |
Vindrue, rå | 8 mg |
Tomatpure | 8 mg |
Ingefær, rod, rå | 8 mg |
Asparges, hvide, rå | 8 mg |
Grønne bønner, rå | 8 mg |
Rosin uden kerner | 8 mg |
Tomatpure, koncentreret | 8 mg |
Tomat, importeret, rå | 9 mg |
Persillerod, rå | 9 mg |
Risstivelse | 9 mg |
Peberrod, rå | 9 mg |
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå | 10 mg |
Løg, rå | 10 mg |
Tomat, flået, konserves | 10 mg |
Salat, endivie, kruset (frisee), rå | 10 mg |
Peberfrugt, rød, rå | 10 mg |
Gulerod, dybfrost | 10 mg |
Porre, rå | 10 mg |
Tomatketchup | 10 mg |
Hyldebærsaft, sur, koncentreret | 11 mg |
Hyldebærsaft, sød, koncentreret | 11 mg |
Spidskål, rå | 11 mg |
Purløg, rå | 12 mg |
Fersken, rå | 12 mg |
Squash, zucchini, rå | 12 mg |
Blomkål, dansk, rå | 12 mg |
Figen, rå | 12 mg |
Ymer naturel | 13 mg |
Kinakål, pe-tsai, rå | 14 mg |
Blomkål, uspec., rå | 14 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 14 mg |
Ræddike, rå | 14 mg |
Ylette naturel | 14 mg |
Squash, alle typer, rå | 14 mg |
Kartoffel, ny (maj til september), rå | 15 mg |
Rosenkål, dybfrost | 15 mg |
Mayonnaise | 15 mg |
Hyldebær, rå | 15 mg |
Grønkål, dybfrost | 16 mg |
Kartoffel, uspec., rå | 16 mg |
Fløde 38 %, piskefløde | 16 mg |
Kakifrugt (Sharon), rå | 16 mg |
Salat, egeløv, rå | 16 mg |
Peber, chili, konserves | 17 mg |
Bønnespirer, mung, rå | 17 mg |
Savoykål, rå | 17 mg |
Bønnespirer, uspec., rå | 17 mg |
Creme fraiche 38 % | 17 mg |
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå | 17 mg |
Valle | 17 mg |
Kartoffel, konserves | 18 mg |
Persille, rå | 18 mg |
Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå | 18 mg |
Kartoffel, gammel (februar - juni), rå | 18 mg |
Grønne ærter, dybfrost | 18 mg |
Blomkål, importeret, rå | 18 mg |
Batat, sød kartoffel, rå | 18 mg |
Grønne ærter, rå | 19 mg |
Okra, gumbo, rå | 19 mg |
Yams, rå | 19 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 19 mg |
Rosenkål, vinter (januar til april), rå | 20 mg |
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå | 20 mg |
Grønne ærter, konserves | 20 mg |
Kefir | 21 mg |
Fløde 18 % | 21 mg |
Kærnemælk med citronsaft | 21 mg |
Cultura, syrnet sødmælk | 21 mg |
Tykmælk | 21 mg |
Rosenkål, uspec., rå | 21 mg |
Yoghurt med jordbær | 22 mg |
Yoghurt med appelsinsaft | 22 mg |
Grønkål, rå | 22 mg |
Kærnemælk | 22 mg |
Tomatsuppe, spiseklar | 22 mg |
Yoghurt med peach melba | 22 mg |
Letmælksyoghurt med saft | 22 mg |
Yoghurt med pære og banan | 22 mg |
Creme fraiche 18 % | 22 mg |
Fløde 13 % | 22 mg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 22 mg |
Rosenkål, efterår (oktober til december), rå | 22 mg |
Fløde 13 % (UHT) | 22 mg |
Blomkål, dybfrost | 23 mg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 23 mg |
Yoghurt med müsli | 23 mg |
A38, acidophilus tykmælk | 24 mg |
Fløde 9 % | 24 mg |
Creme Fraiche 9% | 24 mg |
Dressing, blue cheese | 24 mg |
Yoghurt naturel | 25 mg |
Fløde 9 %, syrnet | 25 mg |
Sødmælk (UHT) | 26 mg |
Sødmælk, økologisk | 26 mg |
Likør, kaffe med fløde | 26 mg |
Kiwi, rå | 26 mg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 26 mg |
Skummetmælk | 27 mg |
Frugtkvark | 27 mg |
Letmælk, økologisk | 27 mg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 27 mg |
Broccoli, kogt | 27 mg |
Skummetmælk, økologisk | 27 mg |
Cacaoskummetmælk | 28 mg |
Cacaomælk (UHT) | 28 mg |
Cacaomælk | 28 mg |