Paradisæble, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Sydfrugt
Paradisæble, råt
Malus sylvstris Miller. ssp. mitis (Wallr.) Mansf. var paradisiaca
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1.9 %
Fedt, total
3.2 %
Kulhydrat, total
94.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 8%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
352
kJ
Protein, total
0.4
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
20
g
kulhydrat, tilgængelig
19.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.6
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
78.9
g
Vitaminer
A-vitamin
2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
24
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.167
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.067
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
8
mg
L-ascorbinsyre
8
mg
Mineraler
Natrium, Na
1
mg
Kalium, K
194
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
15
mg
Jern, Fe
0.36
mg
Kobber, Cu
0.067
mg
Mangan, Mn
0.115
mg
Kulhydrater
C12:0
0.001
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.057
g
C18:0
0.009
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.016
g
C18:2, n-6
0.104
g
C18:3, n-3
0.021
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.068
g
Sum monoumættede
0.017
g
Sum polyumættede
0.125
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.021
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.104
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
16
mg
Leucin
25
mg
Lysin
25
mg
Methionin
4
mg
Cystin
5
mg
Phenylalanin
11
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
14
mg
Tryptofan
4
mg
Valin
19
mg
Arginin
13
mg
Histidin
6
mg
Alanin
14
mg
Asparaginsyre
70
mg
Glutaminsyre
42
mg
Glycin
16
mg
Prolin
14
mg
Serin
16
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0643