Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå

Solanum tuberosum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.9 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total88.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi365kJ
Protein, total2.2g
   total-N0.4g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total19.6g
   kulhydrat, tilgængelig18.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.4g
Alkohol0g
Aske1g
Vand77.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.55NE
   tryptofans bidrag0.55mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin19mg

Mineraler
C16:00.032g
C18:00.006g
C16:1, n-70.003g
C18:1, n-90.006g
C18:2, n-60.048g
C18:3, n-30.064g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.038g
Sum monoumættede0.01g
Sum polyumættede0.112g
Sum n-3 fedtsyrer0.064g
Sum n-6 fedtsyrer0.048g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin81mg
Leucin120mg
Lysin130mg
Methionin30mg
Cystin18mg
Phenylalanin88mg
Tyrosin42mg
Threonin74mg
Tryptofan33mg
Valin130mg
Arginin92mg
Histidin39mg
Alanin77mg
Asparaginsyre470mg
Glutaminsyre290mg
Glycin63mg
Prolin77mg
Serin77mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0820