Rosenkål, vinter (januar til april), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Rosenkål, vinter (januar til april), rå

Brassica oleracea var. gemmifera
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.9 %
   Fedt, total7.6 %
   Kulhydrat, total62.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi213kJ
Protein, total4.4g
   total-N0.7g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total9.2g
   kulhydrat, tilgængelig5.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.1g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand84.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.833NE
   tryptofans bidrag0.833mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin101mg

Mineraler
C16:00.071g
C18:00.005g
C18:1, n-90.014g
C18:2, n-60.071g
C18:3, n-30.238g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.076g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.309g
Sum n-3 fedtsyrer0.238g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin150mg
Leucin200mg
Lysin220mg
Methionin47mg
Cystin20mg
Phenylalanin130mg
Tyrosin70mg
Threonin140mg
Tryptofan50mg
Valin230mg
Arginin290mg
Histidin92mg
Alanin200mg
Asparaginsyre410mg
Glutaminsyre740mg
Glycin140mg
Prolin730mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0823